Οι Boomers : Αυτή είναι η νέα εκπομπή του Αντώνη Κανάκη στον ΑΝΤ1 που θα κάνει σήμερα πρεμιέρα…

Σε μία τηλεοπτική αποκάλυψη-ανακοίνωση προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης (7/2) ο Αντώνης Κανάκης. Ο οικοδεσπότης του Ράδιο Αρβύλα, λίγο πριν το τέλος της αποψινής του εκπομπής, αναφέρθηκε στη νέα εκπομπή που θα κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 20:00 μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

«Ετοιμαζόμαστε εδώ και καιρό αλλά – είτε το πιστεύετε, είτε όχι – το αποφασίσαμε μόλις σήμερα. Δεν είχαμε σκοπό να το βγάλουμε. Αποφασίσαμε ότι αύριο θα βγουν στον αέρα οι Boomers», είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

«Τι είναι οι Boomers; Οι Boomers είμαστε εμείς πάλι. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της τηλεόρασης που μία εκπομπή πρέπει να βγαίνει τόσο στα καλά καθούμενα στον αέρα, χωρίς να προηγηθεί τίποτα. Αύριο στις 20:00 θα είναι στον αέρα οι Boomers», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

«Οι Boomers είναι μία καινούργια εκπομπή που όμως δεν είναι μία καινούργια εκπομπή. Θα είναι κατά κάποιον τρόπο ένα παρακλάδι του Ράδιο Αρβύλα. Γιατί θα υπάρχουν οι Boomers; Γιατί αρχικά ένα αεράκι ανανέωσης ποτέ δεν έκανε κακό.

Δεύτερον, γιατί έχουμε ετοιμάσει ένα καταπληκτικό σκηνικό και ανυπομονούμε να σας το δείξουμε αύριο… είναι απίστευτο το πλατό. Και τρίτον, γιατί θέλουμε εκτός από τα σατιρικά πράγματα που κάνουμε στο Ράδιο Αρβύλα να σας δείξουμε και κάτι ακόμα», κατέληξε στην ανακοίνωσή του ο Αντώνης Κανάκης, δίνοντας ραντεβού με τους τηλεθεατές για αύριο, Πέμπτη 8/2, στις 20:00 στον ΑΝΤ1.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ