Ο Δημήτρης Σκουλός αποκάλυψε τον λόγο αποχώρησής του από το “My Style Rocks”

Ο Δημήτρης Σκουλός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και τον Αλέξη Μίχα και αναφέρθηκε στους λόγους αποχώρησής του από το My Style Rocks, αλλά και τη συνεργασία του με τη Σοφία Χατζηπαντελή.

“Δε θα είμαι στον επόμενο κύκλο του My Style Rocks. Πριν τις γιορτές δήλωσα στον σταθμό την επιθυμία μου να ξεκουραστώ λίγο. Είναι δύσκολο και χρονοβόρο πρότζεκτ, δεν είναι εύκολο να μπαίνεις σε ένα στούντιο Παρασκευή πρωί και να φεύγεις Δευτέρα ξημερώματα. Ένιωσα ότι άρχισα να κουράζομαι πάρα πολύ σωματικά και ψυχικά. Τα Σαββατοκύριακα που είναι για τα παιδιά μου, τα έβλεπα που πήγαιναν βόλτες και έπαιζαν στις παιδικές χαρές από φωτογραφίες” είπε αρχικά ο Δημήτρης Σκουλός.

“Μόνο θετικό πρόσημο θα έβαζα στη συγκεκριμένη συνεργασία, έκανα και έναν πολύ καλό φίλο, τον Στέλιο Κουδουνάρη. Η συνεργασία μου με τη Σοφία Χατζηπαντελή δεν ήταν εύκολη. Είναι ένα κορίτσι πολύ έντονο αλλά έχει πάντα καλές προθέσεις. Όταν τελείωναν τα γυρίσματα πήγαινε σε ένα ξενοδοχείο και ήταν μόνη της. Αυτό, της έβγαινε σε ένταση. Είναι καλό κορίτσι. Αντιθέσεις πάντα υπάρχουν και είναι και πολύ ωραίο να υπάρχουν. Η συγκεκριμένη κριτική επιτροπή δεν είχε τη χημεία που είχε με την Ηλιάνα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι η μόνη μου καλή φίλη από την τηλεόραση. Η Έβελυν θα είναι πάρα πολύ καλή και ο Λάκης νομίζω ότι είναι η ιδανική επιλογή για αυτήν την επιτροπή. Οι 8 από τις 10 ερωτήσεις που μου κάνουν όταν με σταματούν στον δρόμο είναι ‘κάνω για μοντέλο;’. Οι άλλες δύο είναι ‘πώς είμαι ντυμένη;’” προσέθεσε.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ