Νίκος Μωραΐτης για Σάκη Ρουβάς: «Δε θέλω να γίνω ένα κομμάτι αυτού του beef»

Ο Νίκος Μωραΐτης με αφορμή τις δύο συναυλίες που θα γίνουν στο Christmas Theater, την Κυριακή 4/2 μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός στιχουργός, ρωτήθηκε για τις δηλώσεις που έκανε για τον Σάκη Ρουβά, όπου είχε πει: «Θα προτιμούσα να μην είχα δώσει κομμάτια μου στον Σάκη Ρουβά. Δεν θέλω να έχω δώσει τραγούδια μου σε έναν τύπο που παρκάρει ένα ακριβό αυτοκίνητο έξω από το Ηρώδειο για να το διαφημίσει ή σε αυτόν που έκανε μια αρπαχτή τραγουδώντας 17 λεπτά και πήρε 200.000 ευρώ. Δεν γουστάρω που του έχω δώσει κάποια τραγούδια, μακάρι να μην το είχα κάνει».

Μιλώντας εκ νέου ο Νίκος Μωραΐτης ανέφερε: «Δε θέλω να πω τίποτα για αυτό, διότι αυτό που κατάλαβα πια είναι πως σε ένα κομμάτι μεγάλο των σάιτ και των τηλεοπτικών εκπομπών -σας εξαιρώ απόλυτα, γιατί δε θα ήμουν μαζί σας- δεν ενδιαφέρονται να ακούσουν την αλήθεια σου, ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν ένα beef γύρω από την αλήθεια σου.

Εμένα αυτό δε με ενδιαφέρει καθόλου. Αρχίζουν ερμηνείες που δεν έχουν καμία σχέση ούτε με σένα, που τα έχεις πει αυτά, ούτε με τα πιστεύω σου, ούτε σε τελική ανάλυση με αυτά που είπες. Και δε θέλω να γίνω ένα κομμάτι αυτού του beef.

Υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα να συζητήσει κανείς. Θα αναφέρω κάτι συγκλονιστικό. Η κατάθεση της Μαρίας Καρυστιανού που έχασε το παιδί της στα Τέμπη. Δεν μπορεί αυτό να παίρνει μικρότερο τηλεοπτικό χρόνο από ένα beef του τι είπε ο ένας και ο άλλος. Είναι πολύ μικρό αυτό για μας και για την κοινωνία μας»

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ