Next Please: Πρεμιέρα σε δόσεις για την Αννίτα Πάνια στο OPEN

Σε δόσεις θα γίνει από ότι φαίνεται η πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Αννίτας Πάνια “Next Please”. Κι αυτό γιατί ενώ έχει ανακοινωθεί κανονικά η πρεμιέρα του τηλεπαιχνιδιού αυτό το Σάββατο (10/2) στις 15.00 και η προβολή του την Κυριακή (11/2) την ίδια ώρα και μάλιστα ζωντανά μέσα από επίσημο δελτίο τύπου, παραμένει άγνωστο το πότε θα ξεκινήσει η καθημερινή προβολή του, όπως άλλωστε έχει ανακοινωθεί, η οποία θα περιλαμβάνει επεισόδια σε μαγνητοσκόπηση.

Ενώ μάλιστα περιμέναμε αυτό να συμβεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, κάτι που προμήνυε και η καθυστερημένη αποστολή του τηλεοπτικού προγράμματος από το κανάλι, όλα δείχνουν ότι κάτι τέτοιο δεν θα γίνει για έναν απλό λόγο: δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα τα γυρίσματα και συνεπώς δεν έχει συμπεριληφθεί η εκπομπή στο πρόγραμμα του σταθμού ως είθισται και συνεχίζει να υπάρχει ελληνική ταινία στη θέση του.

Λίγα λόγια για το παιχνίδι:

Οι παίκτες θα πρέπει να απαντήσουν σωστά σε ερωτήσεις γνώσεων για να συλλέξουν πόντους και να περάσουν στην επόμενη φάση. Εκεί είναι που τους περιμένουν τα «καλύτερα». Θα έρθουν αντιμέτωποι με δοκιμασίες τις οποίες και θα έχουν πολύ λίγο χρόνο για να ολοκληρώσουν. Η Αννίτα τους βάζει δύσκολα και απαιτούνται γνώσεις, ταχύτητα αλλά και τύχη για να φτάσουν στον τελικό και να κερδίσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 30.000 ευρώ.
Πλούσια δώρα και μεγάλα χρηματικά ποσά θα περιμένουν όμως και τους τηλεθεατές, καθώς θα μπορούν να γίνουν μέλη της κεφάτης παρέας και να δοκιμάσουν και οι ίδιοι την τύχη τους κατά τη διάρκεια της εκπομπής, συμμετέχοντας τηλεφωνικά στο παιχνίδι.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ