Νέα κυκλοφορία Πέννυ Μπαλτατζή Χ Livin R «Χρώματα» Στίχοι: Γιώργος Πολυμενάκος Μουσική: Εκείνος κι εκείνος

Η Πέννυ Μπαλτατζή, το φωτεινό κορίτσι του ελληνικού πενταγράμμου επανακυκλοφορεί την τελευταίο επιτυχημένο sinlge της με τίτλο “Χρώματα” σε ένα remix έκπληξη.

Η Πέννυ Μπαλτατζή, με το λαμπερό χαμόγελο και την βελούδινη φωνή, μας συστήνει ξανά το αγαπημένο τραγούδι των 90ς «Χρώματα» σε ένα μοναδικό dance mix, σε συνεργασία με τον LivinR. O LivinR συνθέτης, dj, μουσικός παραγωγός ο οποίος έχει ήδη διαγράψει μια πολύ σημαντική πορεία στην εγχώρια dance μουσικη, έχοντας ξεπεράσει σε πολλές περιπτώσεις τα όρια της χώρας, έδωσε μέσα από την δική του καλλιτεχνική ματιά, μια νέα Dance πνοή στο διαχρονικό mid tempo τραγούδι, που ερμηνεύτηκε πρώτη φορά από το συγκρότημα Εκείνος και Εκείνος.

Μετά τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις στο πολύ επιτυχημένο show “Just the 2 of us” που την είδαμε να ξεδιπλώνει για ακόμη μια φορά το μουσικοθεατρικό της ταλέντο και τις κυκλοφορίες “Κορίτσι”, “Ένα φιλί” και “Ο Κόσμος ένα πάρτι” η Πέννυ Μπαλτατζή επιστρέφει πιο φρέσκια και δημιουργική από ποτέ. Οι sold out εμφανίσεις στα Gazarte, διαδέχονται αυτές στον Σταυρό του Νότου, όπου από 26 Ιανουαρίου θα βρίσκεται επί σκηνής μαζί με guest έκπληξη.

Το single κυκλοφορεί από την Minos EMI, a Universal Music Group και θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.
MINOS EMI – A Universal Music Company:

Facebook: http://bit.ly/MinosEmiFacebook

Instagram: http://bit.ly/InstagramMinosEMI_

YouTube Channel: http://bit.ly/MinosEmiYouTube

TikTok: https://www.tiktok.com/@minosemi_offi…

Βρείτε τη Πέννυ Μπαλτατζή:

Facebook: http://bit.ly/2qkyl2l

Instagram: http://bit.ly/2pfghXf

Website: http://bit.ly/2T9QQBs

 πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ