Μαρία Ναυπλιώτου: «Ζήτησα τη βοήθεια μιας ψυχοθεραπεύτριας, δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Ναυπλιώτου το Σάββατο 3/2.

Η ηθοποιός και χορεύτρια μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε ότι υπήρχαν στοιχεία του χαρακτήρα της που δεν της άρεσαν και θέλησε με βοήθεια να μπορέσει να βελτιώσει, 

«Πότε επιτρέπεις να πενθήσεις, να κλάψεις ουσιαστικά και να θεραπευτείς από αυτό το κλάμα. Ήταν σε μεγαλύτερη ηλικία, όταν αρχίζεις να συνειδητοποιείς πράγματα για τον εαυτό σου, να μην σου αρέσεις πάρα πολύ, να δημιουργείς μια σχέση με τον εαυτό σου για να καταλάβεις πράγματα και να θεραπεύσεις πράγματα και να προχωρήσεις», είπε αρχικά η Μαρία Ναυπλιώτου.

Και συνέχισε: «Ήμουν αρκετά νέα όταν συνειδητοποίησα ότι υπήρχαν στοιχεία του χαρακτήρα μου και δεν ήξερα πώς να τα αναγνωρίσω και να τα διαχειριστώ. Υπήρξε μια διαφορά και μια έλλειψη σύνδεσης μεταξύ αυτού που αισθανόμουν κι αυτού που σκεφτόμουν και έδειχνα προς τα έξω. Ήμουν 21 ετών όταν συνειδητοποίησα ότι υπήρξε μια απόσταση αυτού που αισθανόμουν και έδειχνα προς τα έξω. Ζήτησα τη βοήθεια μιας ψυχοθεραπεύτριας που με βοήθησε, με πήρε από το χέρι και σιγά σιγά άρχισα να γνωρίζω τον εαυτό μου, να δημιουργώ μια σχέση με τον εαυτό μου και να δημιουργώ μια σύνδεση του εαυτού μου και της καρδιάς μου. Γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό, να υπάρχει σύνδεση».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ