Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου – «Δε θα χαλάσω τη ζαχαρένια μου για κανέναν»

Τη δική του απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να δώσει μέσα από το instagram ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Η σχέση της παρουσιάστριας και του δημοσιογράφου δεν είναι καλή, με την Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Πέμπτης 2/1 να αναφέρεται σε εκείνον με ιδιαίτερα αιχμηρά λόγια και να ολοκληρώνει την τοποθέτησή της, λέγοντας ότι δε θέλει να μιλάει για το πρόσωπο αυτό. 

«Είπε ο άνθρωπος που καθημερινά ανοίγει έριδες και διχόνοιες, και τοποθετείται. Δεν τον έχω σε καμία, καμία εκτίμηση. Συγγνώμη που θα το πω. Τους άλλους συνεργάτες τους εκτιμώ πάρα πολύ, αλλά με τον συγκεκριμένο… Του δίνω αξία, έχεις δίκιο, αλλά θέλω να πω δυο πράγματα. Ίσως όλο αυτό που είχε γίνει με τη Φαίη και είχα ενοχληθεί, έχει πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης ο συγκεκριμένος.

Μιλάμε για έναν άνθρωπο που μιλάει με χυδαία λόγια για τους άλλους. Για μένα έχει μιλήσει με τα χειρότερα, ενώ μέχρι πέρυσι μου έστελνε κάτι αποθεωτικά μηνύματα. Δε τον έχω σε καμία υπόληψη. Δε θέλω να μιλάω για τον Κωνσταντάρα. Θεωρώ ότι είναι λίγος. Της αξίζει της Φαίης κάποιος πολύ καλύτερος στην ομάδα της. Γι’ αυτό το άτομο δε θέλω να μιλάω» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της παρουσιάστριας. (δες εδώ το σχετικό απόσπασμα)

Η απάντηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Λίγες ώρες αργότερα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Μπέττυ Μαγγίρα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο οποίο ακούγεται να λέει: «Κι εγώ αποφάσισα στη ζωή μου ότι από εδώ και πέρα, δε θα χαλάσω τη ζαχαρένια μου για κανένα», υιοθετώντας τη φράση αυτή και συμπληρώνοντας, «χρόνια τώρα».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ