Λάμπρος Κωνσταντάρας για Κατερίνα Καινούργιου: «Δε με αγγίζει καν»

Μια αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου στον Λάμπρο Κωνσταντάρα μέσα από την εκπομπή της τις προηγούμενες ημέρες, ήρθε για να δυναμιτίσει κι άλλο την κατάσταση ανάμεσά τους. (δες εδώ τι είχε πει η Κατερίνα Καινούργιου για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα)

Η κάμερα της εκπομπής «Ι love Σουκου» συνάντησε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα που αρχικά μίλησε για το πως ήταν η εβδομάδα που πέρασε χωρίς τη Φαίη Σκορδά στην εκπομπή, λόγω της απώλειας του πατέρα της.

«Ήταν πραγματικά μια δύσκολη εβδομάδα. Φυσικά για τη Φαίη πολύ πιο δύσκολη. Ελπίζω η επόμενη να είναι πολύ καλύτερη. Με τη Φαίη επικοινωνήσαμε όσο πρέπει. Από σεβασμό στη Φαίη δε θέλω να τα γυροφέρνουμε, ήταν αυτό που ήταν, αν άρεσε ή όχι δε με ενδιαφέρει καθόλου, και όποιος είπε κάτι, πάλι δε με ενδιαφέρει. Το θεωρώ τελείως άστοχο όλο αυτό το πράγμα» είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Στη συνέχεια, αναφορικά με την Κατερίνα Καινούργιου, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απάντησε, «Τι να απαντήσω στην Κατερίνα Καινούργιου; Τίποτα. Και πάλι από σεβασμό προς τη Φαίη, δε θα ήθελα να ανοίξω ένα τέτοιου είδους ξεκατίνιασμα. Ούτε καν. Τι να με ενοχλήσει; Για να με ενοχλήσει κάτι, θα πρέπει να με ενδιαφέρει ο άνθρωπος που το λέει. Καμία ενόχληση. Δε χαλάω τη ζαχαρένια μου… Δε νομίζω να μπω στη διαδικασία να της απαντήσω. Δεν έχει νόημα. Ειλικρινά, δε με αγγίζει, δε με νοιάζει, δε με ακουμπάει.

Θέλω να είναι καλά, να έχει εκεί την εκπομπή της, να κάνει ό,τι θέλει. Τι με νοιάζει να ασχοληθώ; Έχω τα δικά μου. Πως είχα παίξει εγώ σημαντικό ρόλο σε αυτό που είχε γίνει με τη Φαίη; Εγώ θυμάμαι ότι είχε ρίξει έναν οχετό στη Φαίη. Εμένα ο ρόλος μου ήταν ότι μετά προσπάθησα, με το δικό μου τρόπο στο Instagram, όχι στην τηλεόραση, να κάνω μια αναφορά μόνο στη Φαίη. Πως έπαιξε ρόλο αυτό που είπα εγώ μετά; Είχε προβλέψει από πριν τι θα πω; Άρα υπάρχει σύγχυση».

Τέλος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απάντησε και σε όσους χαρακτήρισαν την εκπομπή μνημόσυνο, λέγοντας, «Θα τους άρεσε να το ακούγανε αυτό αν είχανε χάσει τον γονιό τους;»

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ