Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Όταν είχε αρνηθεί να δείξει φωτογραφία του από το παρελθόν στην κάμερα – Πως το είχε δικαιολογήσει

Το πρόσωπο που απασχολεί την επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες, είναι αναμφισβήτητα ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ελέγχεται από τις αρχές για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Μάλιστα, από διάφορες μαρτυρίες έχει προκύψει πως έπαιζε μεγάλα χρηματικά ποσά σε τυχερά παιχνίδια, ενώ κάποιοι πρώην εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας, αναφέρουν ότι έκανε κατάχρηση προϊόντων, ή τα πουλούσε σε άλλα μικρότερα καταστήματα προκειμένου να έχει έσοδα ο ίδιος. 

Το φως της δημοσιότητας μάλιστα, έχουν δει και φωτογραφίες του από τη ζωή του πριν γίνει ο «Άλλος Άνθρωπος» όπως συστήθηκε σε όλη την Ελλάδα. 

Ωστόσο, λίγο καιρό πριν έρθουν στην επιφάνεια όλα αυτά, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη. Τότε, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είχε ζητήσει από τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο να της δείξει μια φωτογραφία από το παρελθόν του, αλλά εκείνος είχε αρνηθεί.

«Ήμουν κουστουμαρισμένος με γραβάτες. Δε θα σου δώσω φωτογραφία. Είναι το πριν, με το γυαλί… Εννοείται ότι ήθελα να πουλάω μούρη, ήταν η δουλειά μου τέτοια. Ήμουν marketer σε μεγάλες εταιρείες. Ήμουν χωρίς μούσια, ξυρισμένος εντελώς, δούλευα σε πεντάστερα και σε τηλεπικοινωνίες, η δουλειά μου ήταν τέτοια, να είμαι μέσα στη χλιδή.

Από εδώ έχει περάσει μόνο ένας άνθρωπος από εκείνη τη ζωή. Είμαστε φίλοι. Είχε δική του εταιρεία και ήμασταν συνεργάτες… Τη μεταμόρφωσή μου δεν την αποδίδουν κάπου γιατί δε μπορούν να την καταλάβουν» είχε πει τότε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ