Κατερίνα Ζαρίφη: Τι μέλλει γενέσθαι με το OPEN;

Όλο το τηλεοπτικό ρεπορτάζ για την Κατερίνα Ζαρίφη και το μέλλον της στο OPEN μετέφερε το μεσημέρι της Παρασκευής 9/2 ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΙ, Fay’s Time.

Όπως είπε, το συμβόλαιό της με το κανάλι είναι μονοετές, οπότε είναι απαραίτητο να μπουν ξανά σε διαδικασία συζήτησης. Δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη τις κουβέντες, ωστόσο αναμένεται να γίνει στο προσεχές διάστημα. Μάλιστα, οι ιθύνοντες του OPEN σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ φαίνονται πολύ ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι από την πορεία της Κατερίνας Ζαρίφη και της εκπομπής Οδός Ζαρίφη 2 οπότε το πιο πιθανόν είναι να ανανεωθεί το συμβόλαιό της.

Η παρουσιάστρια μάλιστα μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, επιβεβαιώνοντας όλα τα παραπάνω:

«Είμαστε καλά, συνεχίζουμε σε μια σχιζοφρενική αλλά και γοητευτική και δημιουργική σεζόν. Δεν νομίζω πως θα δούμε τρανταχτές αλλαγές. Περιμένουμε από τον προγραμματισμό του καναλιού να μας πουν τι αλλαγές θα γίνουν στην ώρα προβολής μας. Δεν έχω κάνει συζητήσεις για του χρόνου, μ’ αρέσει αυτό που κάνω, ελπίζω να μας βρει και του χρόνου όλους μαζί. Το συμβόλαιό μου είναι μονοετές. Πιστεύω έχουμε αφήσει ένα θετικό πρόσημο.

Θα επέστρεφα στο J2US ως guest με το παλιό μου ταίρι, Αναστάσιο Ράμμο. Λες από την Κατερίνα Στικούδη να πάμε στην Κατερίνα Ζαρίφη στα Backstage; Θα δούμε», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Ζαρίφη μιλώντας στο Fay’s Time.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ