J2US: Τα πρώτα ζευγάρια είναι γεγονός

Την πρώτη τους συνάντηση είχαν χθες οι πρώτοι συμμετέχοντες στο J2US και λίγες πλέον είναι οι εκκρεμότητες που υπάρχουν στο σόου του ALPHA καθώς η πρεμιέρα πλησιάζει. Από αυτήν προκύπτει ήδη μια αποχώρηση και μια μερικές ακόμα προσθήκες σε σχέση με τα ονόματα που σας αποκάλυψα χθες μέσα από σχετικό ρεπορτάζ.

Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη δεν θα είναι στο σόου καθώς δεν τα βρήκε στα χρήματα με την παραγωγή, ενώ προστέθηκε στις coaches η Στέλλα Κονιτοπούλου.

Μάλιστα, ήδη έχουν γίνει και τα πρώτα ματσαρίσματα τα οποία αποκαλύπτουν παράλληλα και νέες συμμετοχές. Για παράδειγμα, η Αντζελα Δημητρίου θα είναι ζευγάρι με τον δημοσιογράφο Στέλιο Δρουμαλιά, ο οποίος εργάζεται στην πρωινή εκπομπή του STAR “Breakfast@Star”. O Xρίστος Αντωνιάδης θα έχει δίπλα του την Μπάγια Αντωνοπούλου, η οποία θα βρεθεί στο λαμπερό σόου και θα είναι η πρώτη της εμφάνιση μετά την αποχώρησή της από το MEGA, ενώ ο Στάθης Σχίζας θα κοουτσάρεται από την Μαλού, η Τραιάνα Ανανία από τον Δημήτρη Κόκωτα και η Αλινα Κωτσοβούλου από τον Πέτρο Ίμβριο. Τα άλλα ζευγάρια που έχουν ήδη κλείσει είναι αυτό του Γιώργου Παπαδόπουλου με την σύζυγό του, Γαλάτια και η Ελευθερία Ελευθερίου με τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Συνολικά θα πάρουν μέρος 15 ζευγάρια και η πρεμιέρα θα γίνει το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 20.00.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ