Ιωάννα Τούνη: Η απάντηση στον Φώτη Σεργουλόπουλο – «Τι επαγγέλλεται; Εμένα η δουλειά μου είναι influencer»

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Ιωάννα Τούνη το βράδυ της Πέμπτης 1/2 στο event που οργάνωσε για την εταιρεία της, με αφορμή τον Άγιο Βαλεντίνο.

Η γνωστή influencer μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τα σχόλια που δέχτηκε μετά την πρόσφατη συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, σχετικά με τη δήλωσή της πως η δουλειά των influencer είναι αρκετά απαιτητική. (Δες εδώ αναλυτικά τη συνέντευξη)

«Ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του, εμένα με ενδιαφέρει κυρίως η γνώμη του Δημήτρη Αλεξάνδρου και όχι του Δημήτρη Παπανώτα. Να του στείλουμε φιλάκι», είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

Σχετικά με το καυστικό σχόλιο του Φώτη Σεργουλόπουλου, ο οποίος είπε πως θα έπρεπε όλοι οι influencer να δημιουργήσουν μια δική τους αργία, για να μπορούν να ξεκουραστούν, η Ιωάννα Τούνη απάντησε: «Ο Φώτης Σεργουλόπουλος τι επαγγέλλεται; Δεν σκάβει και στους δρόμους. Εμάς η δουλειά μας ως influencer είναι η προώθηση προϊόντων και πολλά άλλα πράγματα από πίσω. Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι εύκολο. Θέλει τρομερή αυτοπροσήλωση, είμαι full time μαμά και full time επιχειρηματίας, οπότε αν κάνει τρεις δουλειές ο κύριος Σεργουλόπουλος φιλάκια και σε αυτόν».

Να θυμίσουμε πως ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» είχε σχολιάσει: «Εγώ δεν παραπονιέμαι για τη δουλειά μου. Μου είναι ευχάριστη, χαίρομαι πάρα πολύ που την κάνω, δεν έχω κανένα παράπονο. Να κάνουν τότε και οι influencers ένα ημερολόγιο, Πάσχα ας πούμε να… κλείνουν το μαγαζί. Υπάρχει ένα εργατικό δίκαιο, πρέπει και οι influencers να μπουν σε αυτό το παιχνίδι», σχολίασε με χιούμορ ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ