Ηλίας Ψινάκης για Σάκη Ρουβά: «Δεν ξέρω τι καταλάβαινε όταν τραγουδούσε το Άξιον Εστί και δεν με νοιάζει τι λέει ο Νταλάρας»

Ο Ηλίας Ψινάκης τοποθετήθηκε πρώτη φορά δημόσια για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα προς τους δημοσιογράφους αλλά και για την αναφορά του σπουδαίου καλλιτέχνη στον Σάκη Ρουβά.

«Ο καθένας μπορεί να κάνει και να λέει ό,τι θέλει. Ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει και από αυτά που κάνει. Τις επιλογές μας ή τις πληρώνουμε… ακριβά ή τις εισπράττουμε. Μπορώ να σας πω τι κάνω εγώ για εσάς όχι τι κάνουν οι άλλοι. Ξέρετε ότι τους δημοσιογράφους που είναι έξω, ξεροσταλιάζουν στο κρύο, καίγονται στους καύσωνες, πάντα τους φροντίζω, τους ταΐζω, τους ποτίζω, ό,τι μπορώ κάνω.

«Τι να σχολιάσω για τον Ρουβά; Δεν είμαι μάνατζέρ του πια. Πιστεύω ότι μια χαρά τα κάνει ο Σάκης. Δεν είναι δουλειά μου και είναι άκομψο να σχολιάσω δηλώσεις άλλων. Δεν ξέρω τι καταλάβαινε ο Ρουβάς όταν τραγουδούσε το ”Άξιον Εστί” και δεν με νοιάζει τι λέει ο Νταλάρας» τόνισε ο Ηλίας Ψινάκης.

Δες τις δηλώσεις του από την εκπομπή Breakfast@Star:

 

Διάβασε επίσης:

Γιώργος Νταλάρας για Σάκη Ρουβά: «Το παιδί ούτε να εκφράσει δεν μπορεί το “Άξιον Εστί”, ούτε ξέρω αν έχει καταλάβει τι λέει»

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ