Γλυφάδα: Συγκλονίζει η κόρη του καπετάνιου – «Δεν είχε πειράξει ούτε κουνούπι ο πατέρας μου»

Σε σοκ βρίσκεται η οικογένεια του καπετάνιου, Ηλία Κουκουλάρη, τον οποίο σκότωσε ο 76χρονος Αιγύπτιος που εισέβαλε στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα,  το πρωί της Δευτέρας 12/2.

Ο Ηλίας Κουκουλάρης προσπάθησε να προστατεύσει την Μαρία Καρνέση και τον γαμπρό της, Αντώνη Βλασσάκη, με αποτέλεσμα ο δράστης τον τραυματίσει θανάσιμα και εκείνον.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολη ώρα για εμάς. Δυστυχώς είμαστε συγκλονισμένοι. Η μητέρα μου, τα παιδιά, τα εγγόνια, οι γαμπροί. Αυτό το πράγμα που μας συνέβη δεν μπορεί να το διανοηθεί ανθρώπινος νους. Ήταν ένας άνθρωπος φιλήσυχος. Οι άνθρωποι όμως πώς έχουμε καταντήσει, χειρότεροι από ζώα. Σκοτώνουμε ό,τι βρίσκουμε μπροστά μας. Το θέμα είναι γιατί έχουμε πάει εκεί. Ο πατέρας μου δεν έχει πειράξει ποτέ ούτε ένα κουνούπι», είπε η κόρη του καπετάνιου στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

«Είμαστε σε άθλια κατάσταση, δε μπορούμε να μιλήσουμε. Πρέπει η κοινωνία και η πολιτεία να κοιτάξει το θέμα αυτό, έχει ξεφύγει. Δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε τώρα. Τώρα πρέπει να κλάψουμε τον άνθρωπό μας, τον πατέρα μας. Ήταν ένας άνθρωπος αξιολάτρευτος, που δεν υπάρχουν λόγια για να τον περιγράψω. Είναι απερίγραπτο αυτό που περνάμε, χωρίς να υπάρχει λόγος υγείας, τίποτα. Στα καλά καθούμενα να συμβαίνει ένα τέτοιο γεγονός», πρόσθεσε.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ