Γλυφάδα: Στιγμές τρόμου για δύο 14χρονες – Ανήλικοι τους πέταξαν κροτίδες

Τον τρόμο έζησαν δύο ανήλικες στη Γλυφάδα, καθώς δέχθηκαν επίθεση από παρέα ανηλίκων.  Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο 14χρονοι που κατηγορούνται για απειλή και παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων. Για τα ίδια αδικήματα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος περίπου 11 αγνώστων δραστών.

Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου έξω από το κλειστό γυμναστήριο Γλυφάδας, ομάδα 13 περίπου ανηλίκων προσέγγισε δύο ανήλικες, έσπρωξαν προς το μέρος τους ένα καρότσι σούπερ μάρκετ μέσα στο οποίο κάθονταν οι δύο εξ αυτών, ενώ παράλληλα πέταξαν προς το μέρος τους 7 κροτίδες, οι οποίες ενεργοποιήθηκαν σε κοντινή απόσταση από τα πόδια τους.

Από την έρευνα των αστυνομικών του Τ.Α. Γλυφάδας, ταυτοποιήθηκαν δύο ανήλικοι και συνελήφθησαν, ενώ αναγνωρίστηκαν και από τα δύο θύματα ως οι δράστες της επίθεσης που δέχθηκαν. Οι ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών.

Επίσης, συνελήφθησαν για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου οι γονείς των δύο ανηλίκων που επίσης αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ