Γιώργος Λιάγκας: «Έπαθα σοκ με αυτό που έμαθα για έναν γνωστό τραγουδιστή και έναν πολιτικό, έχω πέσει από τα σύννεφα»

Με αφορμή τις αποκαλύψεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες και θέλουν τον επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, να ήταν εθισμένος στο τζόγο, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια άλλη αποκάλυψη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Παρασκευής 2/2 ανέφερε, πως στο καφέ που πηγαίνει κάθε πρωί, έμαθα για δυο πολύ γνωστά πρόσωπα που έχουν χάσει μεγάλα χρηματικά ποσά από το πάθος τους στον τζόγο.

«Έμαθα το πρωί, που πήγα να πάρω καφέ, εκεί στο καφενείο μαθαίνω τις μισές πληροφορίες της ζωής μου, πολύ γνωστός τραγουδιστής, πολύ μεγάλο όνομα, χάνει 1000 με 10.000 ευρώ τη μέρα από έναν πολύ μεγάλο εθισμό που έχει στο τζόγο. Δε μπορώ να πω το όνομά του. Έπαθα σοκ. Έχω πέσει από τα σύννεφα. Από τα πιο μεγάλα ονόματα.

Μετά μου είπαν για έναν άνθρωπο, πολύ γνωστό πολιτικό που έχει δραστηριοποιηθεί και επιχειρηματικά, μεγάλο όνομα, που έχει καταστραφεί από τον τζόγο. Θα έπρεπε να έχει εκατομμύρια και έχει καταστραφεί από τον τζόγο. Σοκ έπαθα. Δυο ονόματα, μεγάλος τραγουδιστής 1000 με 10.000 τη μέρα και επιχειρηματίας-πολιτικός που θα έπρεπε να ζει άνετα, και δεν έχει να πληρώσει» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ