Γιάννης Χατζηγεωργίου για τη διάρρηξη στο σπίτι του: «Ούτε η Ιωάννα Τούνη που μένει δίπλα δεν κατάλαβε τίποτα»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και στον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά έκανε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

«Το μάθαμε χθες. Με πήρε τηλέφωνο η σύζυγός μου την ώρα που εγώ ήμουν στα γυρίσματα στον Διογένη με τη Ρούλα Κορομηλά. Μου λέει: αγάπη μου, μην ανησυχήσεις, δεν ξέρω τι ώρα θα γυρίσεις αλλά θέλω να σου πω ότι μας κλέψανε. Της λέω: μου κάνεις πλάκα. Όχι, μου λέει. Και το σπίτι το έχουμε νοικιάσει εδώ και μόλις 8 ημέρες», είπε αρχικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Και συνέχισε: «Μπήκα στο σπίτι και νόμιζα ότι θα το βρω άνω-κάτω. Το σαλόνι ήταν ατόφιο, στο δωμάτιο είχε γίνει χαμός. Είχαν πεταχτεί όλα τα πράγματα έξω, γιατί έψαχναν κοσμήματα και μετρητά. Βρήκαν ό,τι χρειαζόταν και έφυγαν.

«Η Βιολέτα πριν από δύο ημέρες είχε δει έναν τύπο να κοιτάζει το σπίτι και μόλις εκείνη βγήκε έξω, αυτός πήρε το βλέμμα του απότομα. Μπορεί να ήταν αυτός, μπορεί και να μην ήταν. Ποιος ξέρει; Ήταν όμως περίεργο. Το θετικό είναι ότι δεν έπαθε τίποτα η Βιολέτα, είμαστε σώοι και αβλαβείς και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Οι γείτονες δεν κατάλαβαν τίποτα, ούτε και η Τούνη που μένει δίπλα», κατέληξε στις περιγραφές του για τη διάρρηξη ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ