Ετοιμάζεται δεύτερος κύκλος για τη “Φάρμα”;

Η σκέψη που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς είναι η προβολή δύο ριάλιτι στην έναρξη της επόμενης σεζόν.

Ο λόγος για το «GNTM», που θα επιστρέψει έπειτα από ένα χρόνο απουσίας και με πολύ μεγάλες αλλαγές, αλλά και τη «Φάρμα».

Παρά το γεγονός ότι η πορεία του ριάλιτι ήταν μέτρια στους πίνακες τηλεθέασης, το Star είχε πάρει τα δικαιώματα ενός ακόμη κύκλου και θεωρεί ότι ακόμη μία σεζόν του προγράμματος μπορεί να αποδώσει καλύτερα στους πίνακες τηλεθέασης.

Εφόσον δοθεί το οριστικό «πράσινο φως», τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν τον Μάιο, αυτή τη φορά στο αγρόκτημα όπου γυρίστηκε και ο προηγούμενος κύκλος, στην ορεινή Αρκαδία.

Στη θέση του παρουσιαστή θα παραμείνει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

 

Τα σενάρια για τους παίκτες

Το κανάλι έχει μείνει απόλυτα ευχαριστημένο με την τηλεοπτική του παρουσία και, σύμφωνα με πληροφορίες, μια πρώτη συζήτηση έχει γίνει μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς ωστόσο να θεωρείται κάτι δεδομένο.

Όσον αφορά τη σύνθεση των παικτών, υπάρχουν δύο σενάρια που συζητιούνται: Το πρώτο, να συνεχίσει η «Φάρμα» στην κλασική της μορφή και το δεύτερο να γίνει «μεικτή», με τη συμμετοχή και παικτών celebrities, όπως ήταν το concept και στη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Πηγή: On Time – Αλέξης Μίχας

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ