Ελεονώρα Μελέτη για Νίκο Αναδιώτη: «Δε μπορώ το 2024 να ακούω ότι είναι αμαρτία το να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος»

Τα όσα υποστήριξε ο Νίκος Αναδιώτης κατά του νομοσχεδίου που αφορά στον γάμο και στην τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια σχολίασαν στο Mega Καλημέρα, το πρωί της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου.

Η Ελεονώρα Μελέτη επεσήμανε ότι δεν μπορεί να ακούει το 2024 ότι το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι αμαρτία.

«Εγώ να υποθέσω δηλαδή ότι ο Αναδιώτης και όλοι όσοι θεωρούν ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία είναι κατά τα άλλα άρτιοι χριστιανοί. Δεν λένε ψέματα, δεν έχουν κάνει προγαμιαίο σεξ, σέβονται κι αγαπούν τον άλλον. Αν θες να είσαι πραγματικά καλός χριστιανός, θα πρέπει να είσαι πραγματικά και ουσιαστικά καλός χριστιανός. Αγαπάτε αλλήλους!

Ένας άνθρωπος που δεν αποδέχεται τα δικαιώματα του συνανθρώπου του θα πρέπει λιγάκι να μελετήσει βαθύτερα τις απόψεις του και για ποιον λόγο το κάνει αυτό. Δε μπορώ το 2024 να ακούω ότι είναι αμαρτία το να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος» είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Πες ότι δεν σου αρέσει, ότι δεν το προτιμάς, ότι δεν θα το επέλεγες, μη μου το βαφτίζεις αμαρτία. Μεγαλώνουν και παιδιά μέσα σε αυτά τα σπίτια και θα ακολουθήσουν κι αυτά την ίδια οδό και θα επαναλάβουν κι αυτά όσα λένε οι γονείς κι αυτό θα διαιωνιστεί».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ