Ελένη Τσολάκη – Παύλος Πετρουλάκης: Σπάνια βραδινή εμφάνιση για την παρουσιάστρια και τον σύζυγό της

Η Ελένη Τσολάκη και ο Παύλος Πετρουλάκης μοιράζονται σχεδόν επτά υπέροχα χρόνια γάμου και όσο περνάει ο καιρός η σχέση τους δυναμώνει όλο και περισσότερο.

Η παρουσιάστρια του Open και ο επιχειρηματίας, ωστόσο αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις αλλά και τις κοινές αναρτήσεις στα social media. Η Ελένη Τσολάκη προσπαθεί να φυλάει το κομμάτι της προσωπικής ζωής της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα καταφέρνει περίφημα.

Βέβαια, το ζευγάρι έκανε μια εξαίρεση και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μετά από καιρό σε κοινή βραδινή του έξοδο. Η Ελένη Τσολάκη και ο Παύλος Πετρουλάκης διασκέδασαν σε νυχτερινό κέντρο με την παρέα τους και φαίνονταν πολύ ευδιάθετοι και χαρούμενοι.

«Θαυμάζω τις γυναίκες που δεν θέλουν να παντρευτούν και έχουν συμφιλιωθεί με αυτό γιατί σημαίνει πως ακούμε την καρδιά τους. Δεν το είχα ποτέ όνειρο να παντρευτώ αλλά συνέβη και είμαι ευγνώμων για όσα μου έχει φέρει η ζωή» είχε εξομολογηθεί η Ελένη Τσολάκη για τον γάμο στην Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια είχε απαντήσει σε συνέντευξή της και για τον λόγο που δεν ανεβάζει φωτογραφίες με τον Παύλο Πετρουλάκη στα social media: «Γιατί δεν είναι κάτι που θέλει εκείνος. Έχω πάρα πολλές στο κινητό μου που είμαστε μαζί, αλλά δεν αισθάνεται άνετα να τις ποστάρω. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν έχει social media και δεν έχει συνηθίσει σε αυτή τη μορφή και το είδος της έκθεσης».

Φωτογραφίες: NDP

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ