Εκνευρισμένος ο Αντώνης Κανάκης – Το θέμα που επέλεξε να μην προβληθεί στον αέρα

Τη δυσαρέσκειά του έδειξε ο Αντώνης Κανάκης στο Ράδιο Αρβύλα για την κόντρα που υπήρξε ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και τον Αχιλλέα Μπέο, με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Βόλο. Ο παρουσιαστής ανέφερε πως είχαν ετοιμάσει βίντεο για το θέμα, αλλά επέλεξε να μην το παίξουν γιατί θεωρεί όλη αυτήν την κατάσταση αηδιαστική.

«Θα ήθελα να πάω στο 9. Είναι αυτό που έγινε με τον Κασσελάκη και τον Μπέο, όπου ο Κασσελάκης πήγε στον Βόλο για επίσκεψη, κάποιος τού είπε: λίγα τα λόγια σου για τον Μπέο και είμαστε εδώ με τον Μπέο και είπε ο Κασσελάκης για τον Μπέο χ…α και μετά απάντησε ο Μπέος. Το έχουμε δουλέψει, το έχουμε κάνει, αλλά παιδιά να σας πω κάτι; Είναι τόσο σιχαμερό όλο αυτό, τόσο αηδιαστικό που πραγματικά -παρά το γεγονός ότι το έχουμε δουλέψει- επιλέγω να μην ασχοληθούμε και να μην δείξουμε καν αυτήν την απίστευτη παρακμή και όλον αυτόν τον απίστευτο κατήφορο, τον οποίον ζούμε πραγματικά» σχολίασε ο Αντώνης Κανάκης.

«Το είπα και στην αρχή. Αν αυτή η χώρα συνεχίσει έτσι, σε λίγο θα φαντάζει Νέα Υόρκη το Ιράν. Είμαστε σε κατάσταση, που τα έχουμε χάσει τελείως» τόνισε ο Αντώνης Κανάκης.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ