Δημήτρης Μακαλιάς: «Για τα σχόλια που έκανε η Τζο Κουτσοκώστα θα κριθεί η ίδια»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Μακαλιάς. Ο ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την αποχώρηση της Τζο Κουτσοκώστα από το «I Love Σου Κου».

«Είναι δώρο να δουλεύεις με ανθρώπους που αγαπάς και επικοινωνείς. Ήταν ξαφνική η αποχώρηση της Τζο. Δεν μας είχε ενημερώσει και ούτε μας είχε δώσει κάποιο δείγμα. Ξέραμε ότι δεν αισθανόταν καλά. Ήταν λίγο άτσαλο και άβολο όλο αυτό. Για τα σχόλια που έκανε θα κριθεί η ίδια και καλύτερα να απαντά εκείνη», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς είπε στη συνέχεια: «Η Αντιγόνη είναι όλη μου η ζωή. Στόχος μου είναι να βλέπω την Αντιγόνη όλο και πιο ευτυχισμένη και χαρούμενη. Με την γυναίκα μου τσακωνόμαστε για τα πάντα, σίγουρα 7-8 φορές την ημέρα. Οι τσακωμοί με την Αντιγόνη νιώθω ότι ενδυναμώνουν την αγάπη μας. Δεν το αποκλείω να κάνουμε ένα τρίτο παιδί, πολλές φορές το λέμε για πλάκα».

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Μακαλιάς είπε: «Μου αρέσει πολύ η τηλεόραση. Αν κάτι μου ταιριάζει, θέλω να το κάνω. Μαζί με την Αντιγόνη θα ήθελα να συνυπαρξουμε τηλεοπτικά, εκείνη δεν θέλει. Η Αντιγόνη δεν δίνει ούτε συνεντεύξεις, την φοβίζει μην εκτεθεί».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ