Δημήτρης Καμπουράνης στο Night Out: Όσα θα δούμε απόψε στο Mega

To  Night Out επιστρέφει απόψε στις 00:10 στο Mega και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται τον πρωταγωνιστή της αγαπημένης σειράς «Το Ναυάγιο», Δημήτρη Καπουράνη.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης προσκαλεί τον καλεσμένο του στο bar του παιχνιδιάρικου late night talk show, με τον Δημήτρη Καπουράνη να εξομολογείται πως δεν αποζητούσε ποτέ τη φήμη και την προβολή μέσα από την ενασχόληση με την υποκριτική. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρεται και στη δεύτερη μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι και τη ροκ μπάντα που έχει φτιάξει με τους φίλους του. Όπως αποκαλύπτει, εκείνο που τον γοητεύει είναι πως μπορεί να κάνει ό, τι θέλει επί σκηνής και να είναι αποδεκτό.

Η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από το επιτυχημένο «Ναυάγιο». «Θα ήθελα πολύ να είχα φίλο μου τον Μάκη», λέει ο Δημήτρης Καπουράνης που εντοπίζει πολλά κοινά με τον ρόλο του στη σειρά, ενώ παράλληλα μιλά για τη σχέση του Μάκη και της Λίνας μετά το ναυάγιο.

Στην ταράτσα του Night Out εισβάλλει η συμπρωταγωνίστρια του, Αθηνά Ροδίτου και μαζί επιδίδονται σε ένα σπαρταριστό παιχνίδι μνήμης.

Ποιος από τους δυο θυμάται με λεπτομέρεια τις σκηνές που έχουν γυρίσει μαζί; Οι εκπλήξεις της βραδιάς δεν σταματούν εκεί. Ο Δημήτρης Καπουράνης παίρνει το μικρόφωνο και τραγουδά ζωντανά, μαγεύοντας με τη φωνή του. 

Σε μια τρυφερή συνέντευξη, ο ηθοποιός μιλά στον Θεοχάρη Ιωαννίδη για την καταγωγή του. «Άρχισα να λέω ότι έχω γεννηθεί στην Αλβανία όταν ήμουν στο Πολυτεχνείο», αποκαλύπτει. Αναφέρεται επίσης, στα παιδικά του χρόνια στην Κρήτη και περιγράφει πως είναι να μεγαλώνεις στα Χανιά ως παιδί μεταναστών.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ