Χάρης Δούκας: Παντρεύεται με θρησκευτικό γάμο τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου – Η ανακοίνωση

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας θα κάνει θρησκευτικό γάμο με τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στη Mega-λη Εικόνα με τη Νίκη Λυμπεράκη.

«Ο σχεδιασμός είναι να παντρευτούμε το καλοκαίρι. Θα κάνουμε θρησκευτικό γάμο γιατί το κορίτσι θέλει θρησκευτικό», ανέφερε χαρακτηριστικά για τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Χάρης Δούκας και η σύντροφός του συγκατοίκησαν την προηγούμενη χρονιά.  Η πρόταση γάμου είχε γίνει πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές κι αν δεν είχε μεσολαβήσει η υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αθηναίων, πιθανότατα θα είχαν ήδη παντρευτεί. Οι πολιτικές εξελίξεις όμως μετέθεσαν το ευτυχές γεγονός για φέτος.

Ποια είναι η Γεωργία Πολυτάνου

Η Γεωργία Πολυτάνου είναι μια πολύ δυναμική και μορφωμένη γυναίκα, η οποία καθ’ όλη τη διάρκεια των εκλογών στάθηκε βράχος στο πλευρό του συντρόφου της, και μάλιστα απόλυτα διακριτικά.

Η Γεωργία Πολυτάνου γεννήθηκε στις 11/08/1995 στο Μαρούσι Αττικής. Εισήλθε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2013, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών. Το 2019 συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης με τίτλο «Energy: Strategy, Law and Economics».

Φωτογραφίες: NDP

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ