ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ινα Ταράντου: Η επιστροφή στην TV και το νέο επαγγελματικό της βήμα

Mετά από έναν χρόνο απουσίας από την τηλεόραση αλλά και μια δύσκολη χρονιά τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο η Ινα Ταράντου επιστρέφει στα πράγματα και μάλιστα σε διπλό ταμπλό. Και η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο χρόνο δεν πέρασε καθόλου εύκολα καθώς η μεταγραφή της στο OPEN δεν είχε σίγουρα την εξέλιξη που περίμενε καθώς η εκπομπή της κόπηκε μεσούσης της σεζόν κι εκείνη από τη μια στιγμή στην άλλη έμεινε εκτός. Σε προσωπικό επίπεδο έχασε πρόσφατα την μητέρα της, γεγονός που την “έριξε” ακόμη περισσότερο. Ωστόσο, φαίνεται ότι σιγά- σιγά το χαμόγελο επιστρέφει στα χείλη της δημοσιογράφου.

Οπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, η ίδια έχει ήδη πιάσει δουλειά στην Περιφέρεια Αττικής στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά δουλεύοντας στο επιτελείο του. Μάλιστα, μόλις χθες ανέβασε ένα σχετικό στόρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram χωρίς να δίνει περαιτέρω πληροφορίες. Παράλληλα, όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα θα την δούμε και στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο Action 24 με μια εβδομαδιαία εκπομπή που θα είναι στα πρότυπα της εκπομπής που κάποτε έκανε στην ΕΡΤ και πολύ αγαπήθηκε από το κοινό με τον τίτλο “Η ζωή αλλιώς”. Αυτή τη φορά όμως δεν θα δούμε ένα ταξιδιωτικό οδοιπορικό καθώς λόγω της πρώτης της ιδιότητας είναι πολύ δύσκολο να ταξιδεύει εκτός και πολλές μέρες. Πρόκειται όμως για ένα οδοιπορικό ζωής που θα εστιάζει σε ιστορίες ανθρώπων που η Ινα Ταράντου θα αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκπομπή “Εμείς” κόπηκε από τον αέρα του OPEN τον Νοέμβριο του 2022 μετά από σχεδόν δυόμιση μήνες στον τηλεοπτικό αέρα ενώ το κανάλι είχε πρωτοτυπήσει εκδίδοντας και δελτίο τύπου για την εσπευσμένη διακοπή της ευχαριστώντας την ίδια. «Το OPEN ανακοινώνει την ολοκλήρωση του κύκλου προβολής της ζωντανής καθημερινής εκπομπής «Εμείς» με την Ίνα Ταράντου, την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εξαίρετη δημοσιογράφο και την αξιόλογη ομάδα της για την άοκνη προσπάθεια, διάθεση και εργασία στο να χτιστεί ένα πρόγραμμα με χαρακτήρα ξεχωριστό, που όμως δεν έτυχε της προσδοκώμενης αποδοχής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το συμβόλαιό της ωστόσο με τον σταθμό ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου του 2023.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ