Άντζελα Δημητρίου – «Είναι βαθιά στενοχωρημένη, η άλλη πλευρά προσπαθεί να τη βλάψει με οποιοδήποτε τρόπο» λέει η δικηγόρος της

Το πινγκ πονγκ δηλώσεων ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, καθώς εδώ και λίγο διάστημα η σχέση τους περνάει κρίση.

Η δικηγόρος της τραγουδίστριας, Βασιλική Καπερνάρου, μετά τη συνέντευξη της Άντζελας Δημητρίου θέλησε να τοποθετηθεί εκ νέου για όσα έχουν συμβεί και μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και τη δημοσιογράφο, Βιβή Μπουγιούρα. 

Η Βασιλική Καπερνάρου παραδέχτηκε πως η Άντζελα Δημητρίου είναι πολύ στεναχωρημένη με όσα συμβαίνουν ενώ παράλληλα έκανε κάποιες αποκαλύψεις για τα όσα έφεραν τη ρήξη στη σχέση μητέρας και κόρης.

«Η κυρία Δημητρίου είναι βαθιά στενοχωρημένη, δεν περίμενε ποτέ ότι θα φτάσουν τα πράγματα σε αυτό το σημείο, αλλά δεν ήξερε τι συμπεριφορές της επιφύλασσαν η κόρη της και ο γαμπρός της με αποκορύφωμα τα όσα έγιναν στην Αμερική. Ήταν μια άθλια συμπεριφορά, η κόρη της και ο γαμπρός της έφυγαν γιατί δημιουργούσαν εντάσεις και φασαρίες. Η Άντζελα Δημητρίου παρότι ήταν διατεθειμένη να το προσπεράσει, είδε την άλλη πλευρά να την διασύρει, να δημιουργεί ψευδεντυπώσεις σε συνεργάτες και ανθρώπους της δουλειάς της. Προσπαθούν να τη βλάψουν με οποιοδήποτε τρόπο και να παρουσιάσουν την κατάσταση εντελώς αλλοιωμένη», είπε αρχικά η Άντζελα Δημητρίου. 

«Το περιστατικό με το νερό είναι ένα πολύ μικρό παράδειγμα από όσα συνέβησαν, της έκαναν ξεκάθαρα μπούλινγκ. Ήθελαν και πήγαν στην Αμερική για διακοπές, άφησαν το παιδί με την θέλησή τους, διότι ισχυρίζονταν πως το έχουν ανάγκη. Η κυρία Δημητρίου τα πλήρωσε όλα, εισιτήρια και διαμονή», πρόσθεσε η Βασιλική Καπερνάρου. 

«Η κυρία Δημητρίου δεν σκέφτεται να κινηθεί νομικά γιατί σέβεται τη μητρότητα. Όταν επέστρεψε από την Αμερική δεν ήταν εκείνη που ξεκίνησε να διαρρέει λεπτομέρειες. Όταν κάποια στιγμή κλείνει η κάνουλα και δεν έχεις κάποιο τρόπο να διεγείρεις το ενδιαφέρον του άλλου. Όλα αυτά συνέβησαν επειδή σταμάτησε να χρηματοδοτεί δύο ανθρώπους, οι οποίο μολονότι έχουν οικογένεια, αρνούνται να δουλέψουν.  Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να σταματήσει μια παρασκηνιακά συκοφαντία που την διαβάλει και της δημιουργεί θέματα», κατέληξε η δικηγόρος της Άντζελας Δημητρίου.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ