Τρόμος στον Άγιο Παντελεήμονα για τον «δράκο» των ασανσέρ – Δύο σεξουαλικές επιθέσεις σε ανήλικες

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρμόδιες Αρχές έπειτα από καταγγελίες ανηλίκων για σεξουαλικές επιθέσεις που φέρεται να δέχθηκαν από άγνωστο άνδρα στον Άγιο Παντελεήμονα.

Συγκεκριμένα, υπήρξαν καταγγελίες δύο ανήλικων κοριτσιών ότι μέσα σε μόλις μία ημέρα, δέχθηκαν σεξουαλικές επιθέσεις από άγνωστο στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, στην πρώτη περίπτωση, μία 13χρονη προχώρησε σε καταγγελία, παρουσία του πατέρα της, στο Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα. Σύμφωνα με την καταγγελία, η κοπέλα ισχυρίζεται πως στις 12:45 το μεσημέρι της Δευτέρας (22/01), ενώ εισερχόταν στην πολυκατοικία που μένει, ένας άγνωστος άνδρας την ακινητοποίησε και έκανε με τα δάχτυλα του χεριού του, το σχήμα του όπλου, για να της προκαλέσει φόβο, απειλώντας ότι θα τη σκοτώσει.

Ο δράστης με χρήση σωματικής βίας, χωρίς να την τραυματίσει, την ανάγκασε να παραμείνει εντός του ασανσέρ, ενώ την θώπευσε στο στήθος και στη συνέχεια αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Δύο ημέρες αργότερα, δηλαδή την Τετάρτη (24/01), μία 14χρονη προχώρησε σε καταγγελία, παρουσία της μητέρας της, στο Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα. Η ίδια, δήλωσε πως στις 16:50 το απόγευμα της Κυριακής (21/01), επιστρέφοντας στο σπίτι της, και ενώ βρισκόταν στο ασανσέρ της πολυκατοικίας, ένιωσε την πόρτα του ασανσέρ να ανοίγει και είδε έναν άγνωστο άνδρα να μπαίνει μέσα.

Ο δράστης, μιλώντας αγγλικά και σπαστά ελληνικά, επιχείρησε να συνομιλήσει μαζί της χωρίς να τα καταφέρει. Κατόπιν, μόλις έσβησαν τα φώτα του ασανσέρ, την θώπευσε στο στήθος. Η ανήλικη έντρομη άρχισε να φωνάζει και ο δράστης με το δεξί του χέρι, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την τραβήξει έξω από το ασανσέρ. Η 14χρονη κατάφερε να διαφύγει προς την οικία της και ο δράστης έτρεξε σε άγνωστη κατεύθυνση.

Σημειώνεται πως από το Τ.Α Αγίου Παντελεήμονα ενεργούνται περιπολίες προς εντοπισμό του ατόμου.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ