Τριαντάφυλλος: «Με πρήξατε στα τηλέφωνα γι’ αυτόν τον γάμο» – Ένταση στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά μίλησε την Πέμπτη 25/1 ο Τριαντάφυλλος, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση του, με το σκάνδαλο φοροδιαφυγής που έχει προκύψει από τον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον Νεκτάριο Λεμονίδη.

Ο τραγουδιστής, αυτή τη φορά θέλησε να απαντήσει σε όσους αναρωτιούνται για τα χαμηλά ποσά που είχε δηλώσει στην εφορία τα προηγούμενα χρόνια ενώ είχε και μια έντονη αντιπαράθεση με τον Άγγελο Βουράκη.

«Αυτό το ρεπορτάζ που λες τώρα δημόσια σηκώνει μήνυση», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος, με τον Άγγελο Βουράκη να απαντά: «Εγώ σου μεταφέρω πολύ γλυκά τι λέει το ρεπορτάζ και περιμένω να μας πεις και εσύ την απάντησή σου». 

«Ήθελα να περάσω μια μέρα με τον γιο μου, με πρήξατε στα τηλέφωνα όλοι γι’ αυτό τον γάμο. Αντί να σας γράψω, βγαίνω και σας μιλάω. Άλλα δηλώναμε το 2019 και το 2018 φιλαράκι μου γλυκό, γιατί τότε δεν ήμουν όνομα μεγάλο ήμουν ένα τίποτα, άλλα. το 2020 και άλλα σήμερα», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

«Να σε παρακαλέσω τα “αδελφάκι μου”, “αγοράκι μου” και όλα αυτά να μην τα χρησιμοποιείς. Όσα είπα εγώ τα λέει τα ρεπορτάζ», τόνισε ο Άγγελος Βουράκης. 

«Πριν ένα μήνα ήμουν εκεί, έκατσα δίπλα σου, μου έδωσες τηλέφωνό σου και μου είπες “πάρε το τηλέφωνό μου αδελφάκι μου”. Για αυτό σε λέω αδελφάκι μου λοιπόν. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τις χρονιές που δεν δουλεύαμε ήταν λογικό να δηλώναμε μικρά ποσά. Μετά το Survivor πήραμε λεφτά, γίναμε ονόματα και συνεχίζουμε», κατέληξε ο Τριαντάφυλλος.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ