Τo Panik TV στο Vodafone TV

To Vodafone TV, η πλουσιότερη πλατφόρμα ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια που προσφέρει μοναδικές εμπειρίες θέασης για όλους, καλωσορίζει το νέο τηλεοπτικό κανάλι της Panik Entertainment Group. Το νέο κανάλι Panik TV συνδυάζει music videos απ’ όλα τα είδη μουσικής καθώς και ψυχαγωγικές και lifestyle εκπομπές που προβάλλονται καθημερινά όλο το 24ωρο.

 

Το κανάλι είναι διαθέσιμο για όλους τους συνδρομητές Vodafone TV και προβάλλει, μεταξύ άλλων, τέσσερις ψυχαγωγικές εκπομπές που συνθέτουν ένα συναρπαστικό νεανικό περιεχόμενο. Ξεκινώντας από το «Self-Love», κάθε μεσημέρι η δημοφιλής Influencer Aλεξία Κεφαλά ή αλλιώς Up in the Hype, παίρνει feedback από το κοινό της σε YouTube και Instagram και χρησιμοποιώντας τις ακαδημαϊκές γνώσεις ψυχολογίας που κατέχει δίνει συμβουλές ευζωίας. Ενώ στο «Astromag» η Αγγελική Μανουσάκη μιλάει για τις προβλέψεις των ζωδίων με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Το «Panik Backstage» ρίχνει φως σε όλες τις σημαντικές στιγμές του Panik Entertainment Group με την Ιωάννα Κουλούρη, τον Ακύλλα Μουρίκη και τον Μάνο Καραμανώλη να καταγράφουν όλα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες καθώς και αποκλειστικές δηλώσεις καλλιτεχνών. Η Ιωάννα παρουσιάζει ακόμη τα «Panik News», μια εκπομπή αφιερωμένη σε καλλιτεχνικά νέα και ειδήσεις που αφορούν gossip, rumors, tv & viral news, ενημερώνοντας το κοινό για ό,τι συμβαίνει κάθε Πέμπτη και Παρασκευή.

 

Το Panik TV θα βρίσκεται στην πλατφόρμα του Vodafone TV

από την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024, στη θέση 621. Οι συνδρομητές θα έχουν τη δυνατότητα επανεκκίνησης τηλεοπτικού προγράμματος που βρίσκεται σε εξέλιξη (restart), θέασης τηλεοπτικού προγράμματος για 7 ημέρες από την ημερομηνία προβολής του (catch-up 7 ημερών) καθώς και τη δυνατότητα εγγραφής επιλεγμένων τηλεοπτικών προγραμμάτων για θέασή τους εντός 90 ημερών από την ημερομηνία εγγραφής τους (nPVR).

 

Σχετικά με το Vodafone TV

To Vodafone TV συνδυάζει μοναδικά και αποκλειστικά το περιεχόμενο της ΗΒΟ, όντας «το σπίτι του ΗΒΟ στην Ελλάδα» και του καταλόγου του Disney+, των ταινιών της Warner σε Α’ Προβολή, ελληνικών ντοκιμαντέρ που πρόσφατα βραβεύτηκαν στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και του ERTflix app, αλλά και μοναδικών τίτλων της Viaplay χαρίζοντας στιγμές σκανδιναβικού νουάρ, ενώ πρόσφατα καλωσόρισε το “Milky Way” την πρώτη τηλεοπτική δουλειά του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα Βασίλη Κεκάτου καθώς και όλες τις ταινίες του υποψήφιου για Όσκαρ Γιώργου Λάνθιμου στο αποκλειστικό αφιέρωμα Lanthimos Anthology.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ