Θεσσαλονίκη: Παρουσιάστηκε στην αστυνομία ο τράπερ που καταγγέλθηκε για ξυλοδαρμό 23χρονου

Στο τμήμα ασφαλείας Λευκού Πύργου, παρουσιάστηκε μαζί με τον δικηγόρο του ο 25χρονος τράπερ που καταγγέλθηκε για άγριο ξυλοδαρμό 23χρονου τα ξημερώματα της Παρασκευής, έξω από μπαρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

«Ο εντολέας μου παρουσιάστηκε ενώπιον των αρχών και μάλιστα δυο φορές μέσα στη μέρα, αν και δεν έχει εκδοθεί σχετικό ένταλμα σύλληψης» αναφέρει στο ThessToday ο συνήγορος του Θοδωρής Καραγιάννης.

«Πώς διέρρευσαν πληροφορίες από την αστυνομία για το περιστατικό την ώρα που δεν έχει λάβει κάποια κλήτευση ο ίδιος;» διερωτάται ο κ. Καραγιάννης.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε αφορά την κατηγορία της «βαριάς σωματικής βλάβης» και αναμένεται να διαβιβαστεί στις δικαστικές αρχές μέσα στο προσεχές διάστημα.

Στη ΜΕΘ ο 23χρονος – Το χρονικό

Στο μεταξύ, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο 23χρονος που φέρεται να δέχθηκε την απρόκλητη επίθεση. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, καθώς έφερε αιμάτωμα στο κεφάλι.

Το θύμα μαζί με δύο φίλους του βρίσκονταν έξω από το μπαρ, όταν φέρεται να δέχθηκε την επίθεση από τον τράπερ, ο οποίος φέρεται να τον χτύπησε με το κεφάλι του στο πρόσωπο, ενώ ο συνεργός του φέρεται να τον χτύπησε στον θώρακα με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να χτυπήσει στο κεφάλι.

Στη συνέχεια οι δράστες φέρεται να αποχώρησαν από το σημείο και το θύμα μεταφέρθηκε από τους φίλους του στο σπίτι του. Ωστόσο, το απόγευμα είχε ενοχλήσεις και γι’ αυτό έσπευσε ασθενοφόρο προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Την έρευνα για την υπόθεση έχουν αναλάβει οι αστυνομικοί του Α.Τ. Λευκού Πύργου.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ