Οργισμένος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κι αν άλλοι παρουσιαστές αδειάζουν τους συνεργάτες τους, εγώ δεν είμαι τέτοιος»

Οι δηλώσεις που έκανε ο σκηνοθέτης Νίκος Σούλης στο Πρωινό και στον δημοσιογράφο, Θάνο Βάγιο εκνεύρισαν τον Γιώργο Λιάγκα και την ομάδα του. Ο παρουσιαστής επεσήμανε ότι δεν ανήκει στους παρουσιαστές που αδειάζουν την ομάδα τους και ότι θα είχε ενδιαφέρον αν συμφωνούσαν όλοι μαζί οι καναλάρχες, οι ιθύνοντες και οι παρουσιαστές να μην προβάλουν για κάποιο χρονικό διάστημα πρόσωπα της πολιτικής και των μίντια.

Αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Επειδή τον γνωρίζω, δεν θέλω να πω ακραία πράγματα. Θα μπορούσα να πω τέρατα. Θα πω ότι είναι άστοχες οι δηλώσεις του. Δεν μπορεί να συγκρίνει έναν σκηνοθέτη που κάνει πορνό με ένα παιδί που ξεκινάει στη δημοσιογραφία. Λέει ότι ο δημοσιογράφος που πάει και κάνει ένα πέσιμο σε έναν άνθρωπο που έχει ανοίξει μέτωπα να μην ρωτήσει… Δηλαδή είναι αστείο και δίνουμε βήμα σε όλους αυτούς.

Ειλικρινά αν υπήρχε λίγο καλύτερη σχέση ανάμεσα στους καναλάρχες, τους διευθυντές προγραμμάτων, τους παρουσιαστές και τους αρχισυντάκτες και κάναμε μία σύσκεψη – εγώ πάω πρώτος και βάζω και τα έξοδα – και να αποφασίσουμε να μην ξαναπροβάλουμε κανέναν. Να αποφασίσουμε ότι δεν μας ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης καθόλου για έναν μήνα να παίζουμε ντοκιμαντέρ. Δε μπορούμε να το κάνουμε όμως γιατί υπάρχει ανταγωνιστικό περιβάλλον. Θέλετε λοιπόν να μαζευτούμε όλοι να μην προβάλλουμε καμία δουλειά ηθοποιού σε κανένα θέατρο ποτέ, καμία δουλειά τραγουδιστή σε νυχτερινό μαγαζί, καμία δουλειά σκηνοθέτη και να μην προβάλλουμε καθόλου τους πολιτικούς παρά μόνο τον αδιάφορο πολιτικό τους λόγο. Να συνεννοηθούμε όλη μαζί να κάνουμε βαρετή τηλεόραση».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Δε μπορεί να μας παίρνει όλους η μπάλα επειδή υπάρχουν 10 αλήτες που κάνουν κίτρινη δημοσιογραφία. Ή υπάρχουν και τα social που κάνουν κιτρινισμό. Να συνεννοηθούμε λοιπόν όλοι να σας κόψουμε από τα πάντα και να δούμε αν σας αρέσει. Γιατί αυτό σας αξίζει ειλικρινά. Οι περισσότεροι νέοι συνάδελφοι πάνε με πολλή αξιοπρέπεια και ήθος και κάνουν τη δουλειά τους. Δε δέχομαι να τους συγκρίνετε με ανθρώπους που είναι ξεδιάντροποι! Δεν το δέχομαι! Τουλάχιστον στην εκπομπή εδώ που έχω νέους συναδέλφους… Κι αν άλλοι παρουσιαστές αδειάζουν τους συνεργάτες τους, εγώ δεν είμαι τέτοιος».

Δες το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ