Ορέστης Τζιόβας: «Από μικρή ηλικία ήθελα να πειραματιστώ σεξουαλικά»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο, Δημήτρη Σιδηρόπουλο παραχώρησε ο Ορέστης Τζιόβας

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σεξουαλικότητά του, για το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδιά, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

«Πρέπει ένας έφηβος να μιλάει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του. Οι συντηρητικοί άνθρωποι είναι σε μεγάλη ηλικία και θα ‘φύγουν’ σύντομα και θα μείνουν οι πιο προοδευτικοί. Έγινε μία κουβέντα με τους γονείς μου για τη σεξουαλικότητά μου, δεν υπήρχε όμως λόγος να γίνει. Άμα εσύ νιώθεις καλά, μπορείς να το επικοινωνήσεις και πιο εύκολα. Μιλάω ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά μου για να ανοίξω τον δρόμο και να είναι πιο εύκολο για άλλα παιδιά. Έλαβα πολλά μηνύματα», είπε αρχικά ο Ορέστης Τζιόβας.

«Από μικρή ηλικία ήθελα να πειραματιστώ σεξουαλικά. Όταν πέρασα στην δραματική σχολή γνώρισα ομοφυλόφιλα άτομα και έγιναν ο κύκλος μου. Έχω δηλώσει τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό, είναι πιο πειραματικός. Αν ένιωθα έλξη, θα ήμουν σε σχέση με άνδρες», ξεκαθάρισε ο Ορέστης Τζιόβας.

Για την προοπτική απόκτησης δικής του οικογένειας αναφέρει: «Θα ήθελα να αποκτήσω παιδιά αλλά ο γάμος είναι κάτι νομικό. Συγχωρώ την απιστία, έχω απιστήσει και το μετάνιωσα. Το σεξ παίζει σημαντικό ρολό σε μία σχέση αλλιώς θα το ψάξεις άλλου. Έχω υπάρξει σε τοξική σχέση, υπήρχε μια ένταση, δεν υπήρχε αγάπη».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ