Όλγα Κιουρτσάκη – Φώτης Λώσης: Η απάντηση στις κατηγορίες της Άντζελας Δημητρίου ότι την εκμεταλλεύτηκαν

Την απάντησή τους σε όσα δήλωσε η Άντζελα Δημητρίου στην συνέντευξή της στο περιοδικό OK! θέλησαν να δώσουν η Όλγα Κιουρτσάκη και ο σύζυγός της, Φώτης Λώσης.

Ειδικότερα, μέσω της δικηγόρου τους Αλεξάνδρας Μακρή, η οποία μίλησε στην εκπομπή Happy Day και στη δημοσιογράφο Βιβή Μπουγιούρα, επεσήμαναν ότι όλα όσα είπε η Άντζελα Δημητρίου στο περιοδικό δεν ισχύουν

«Για τους εντολείς μου η κατάσταση ήταν πολύ διαφορετική. Όλα αυτά που περιγράφει η κυρία Δημητρίου δεν ισχύουν, τα παιδιά ήταν κοντά της όλα αυτά τα χρόνια. Ο κύριος Λώσης είχε επιχείρηση όλα αυτά τα χρόνια, μέχρι και το 2019, η οποία ήταν ιδιαίτερα κερδοφόρα. Παρόλα αυτά, μετά από απαίτηση της κυρίας Δημητρίου και επειδή αυτός την αγαπούσε και τη στήριζε, αποσύρθηκε από την προσωπική του επιχείρηση για να ασχοληθεί πιο σοβαρά μαζί της», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Μακρή. 

«Αυτά τα περί στέρησης νερού, δεν μπορώ να τα σχολιάσω γιατί όπως καταλαβαίνετε έχουν μια υπερβολή. Αν είναι δυνατόν δεν μπορώ να διανοηθώ ότι στερήθηκε το νερό. Είναι σαφές ότι οι σχέσεις τους δεν είναι καλές, αλλά αυτό δεν θα λυθεί στις εκπομπές. Νομίζω πως απλά η κυρία Δημητρίου άλλαξε συμπεριφορά και τα παιδιά επέστρεψαν στην Ελλάδα, όπου για χάρη της, είχαν αφήσει το μωράκι τους. Είναι μεγάλη θυσία να αφήσεις δύο μηνών παιδί πίσω και να λείψεις για ένα μήνα», συμπλήρωσε η δικηγόρος του ζευγαριού. 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ