Ο Κώστας Τσουρός για την προσωπική του ζωή: «Είμαι ευτυχισμένος» – Η αποκάλυψη για τις κρίσεις πανικού

Ο Κώστας Τσουρός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show και μέσα σε όλα, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την απόφαση να μεταπηδήσει από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία ενώ έκανε και μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή.

«Την ενημέρωση δε την έχω αφήσει ποτέ. Μπορεί να ξαναγυρίσω κάποια στιγμή… Νομίζω τελικά ότι τώρα ήταν η σωστή στιγμή να κάνω τη δική μου εκπομπή… Ίσως καλύτερα που δεν έγινε πριν» ανέφερε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

«Θεωρώ ότι η προσέγγιση στη δική μας εκπομπή είναι διαφορετική από αυτή άλλων εκπομπών. Πριν μπορεί να αναγκαζόμουν να συμμετάσχω σε θέματα που δεν ήθελα, ή ήμουν μουγγός γιατί δεν ήθελα να πάρω θέση σε κάποια θέματα χωρίς να είναι αυτό μομφή για τις εκπομπές που συμμετείχα… Μέχρι πέρυσι είχα την ευθύνη του εαυτού μου, τώρα μιας ολόκληρης ομάδας, δεν είναι και πολύ ευχάριστο… Τώρα καταλαβαίνω συμπεριφορές κεντρικών παρουσιαστών που έκρινα στο παρελθόν» είπε σε άλλο σημείο.

Τέλος, για την προσωπική του ζωή και τις κρίσεις πανικού, ο Κώστας Τσουρός ανέφερε, «Η προσωπική μου ζωή είναι μια χαρά, πολύ χαρά. Είμαι σε μια στιγμή που είμαι ευτυχισμένος…  Είχα κρίσεις πανικού, έκανα ψυχοθεραπεία και κάνω ακόμα. Οι κρίσεις πανικού δε ξεπερνιούνται, αλλά μαθαίνεις να τις διαχειρίζεσαι. Τότε τις ξεπέρασα με φαρμακευτική αγωγή… Ό,τι περνάμε στην παιδική μας ηλικία το κουβαλάμε σε όλη μας τη ζωή, απλά μαθαίνουμε να τα διαχειριζόμαστε. Βλέπω στον εαυτό μου χαρακτηριστικά συμπεριφοράς του πατέρα μου που δε μου αρέσουν. Πλέον με τον πατέρα μου είμαστε οι καλύτεροι φίλοι».

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ