Ο Ηλίας Μπόγδανος ξεκαθαρίζει αν θα τον δούμε στον φετινό κύκλο του Survivor

Ο Ηλίας Μπόγδανος παραχώρησε συνέντευξη στον Γιώργο Κρικοριάν και το “Πάμε Δανάη” και αναφέρθηκε στη σχέση του με την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, τη συμμετοχή του στο Survivor, αλλά και τη διαχείριση θυμού.

“Με την Αλεξάνδρα γνωριστήκαμε όταν εκείνη πήγαινε στο σχολείο στην τρίτη λυκείου. Της είχα πάει έναν συγκεκριμένο καφέ που μου είχε πει ότι της αρέσει. Μετά ήρθε σε ένα μαγαζί που δούλευα, βγήκαμε μία -δύο και συνέχισε. Φυσικά τσακωνόμαστε με την Αλεξάνδρα. Αν πει κάποιος ότι δεν τσακώνεται ποτέ με τον σύντροφό του, κάτι δεν πάει σωστά. Όταν τσακωνόμαστε εκείνη θέλει να το συζητάμε και να το αναλύουμε μέχρι και στο τελευταίο κόμμα. Θεωρώ ότι το επόμενο βήμα έχει γίνει από τη στιγμή που μένουμε επίσημα μαζί και κάνουμε πλάνα για το μέλλον μας μαζί. Δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα βιοπορίζομαι ποτέ από τραγούδι” είπε αρχικά ο Ηλίας Μπόγδανος.

“Όταν βγήκα από το ριάλιτι ένιωθα λίγο περίεργα, έγιναν κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν γιατί δεν ήτανε ακριβώς έτσι. Επέλεξα να μην μπω στη διαδικασία να βγαίνω και να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου γιατί ξέρω ότι είναι ένας φαύλος κύκλος. Δεν θα ξαναέμπαινα στο survivor ούτε με όλα τα λεφτά του κόσμου. Έπρεπε αυτός ο κύκλος να κλείσει” προσέθεσε.

“Τα πάω πολύ καλά με τη διαχείριση θυμού. Μόνο μια φορά έχει τύχει να απαντήσω σε σχόλιο για την Αλεξάνδρα που με πείραξε πάρα πολύ, εκείνη τη στιγμή έτρεμα. ήταν σεξιστικό. Προσέχω πολύ τη διατροφή μου. Κοτόπουλο είναι το μόνο από τα κρέατα που τρώω πλέον, και ευελπιστώ μέσα στο 2024 να τρώω μόνο ψάρι”.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ