Νέα Ιωνία: Συναγερμός στις αρχές – Εξαφανίστηκαν 19χρονη μητέρα και το μωρό της

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση μίας 19χρονης μητέρας και του μωρού της από τη Νέα Ιωνία Αττικής.

Συγκεκριμένα,  «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση για την εξαφάνισης της Κράσια (ον) Ολόντο (επ), 19 ετών με καταγωγή από το Κονγκό, και του μωρού της Ζαγιάνα (ον) Ντένγκο (επ). Σύμφωνα με την ανακοίνωση, εξαφανίστηκαν στις 10 Ιανουρίου, στις 08:00.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση σήμερα, 11/01/24 και προέβη στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert Hellas, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Η Κράσια (ον) Ολόντο (επ), 19 ετών, έχει μαύρα κοντά μαλλιά τύπου ράστα , έχει μαύρα μάτια, ύψος 1.65 και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκό μπουφάν, λευκή μπλούζα και μαύρο παντελόνι. Η κόρη της Ζαγιάνα (ον) Ντένγκο (επ) έχει μαύρα κοντά μαλλιά και μαύρα μάτια. Δεν γνωρίζουμε τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ