Κώστας Ορφανίδης & Θεοδώρα Μουρατίδου «Τα Παράτησα Όλα» Μία συνεργασία «βγαλμένη» από το TikTo

 Όταν πριν από ενάμιση χρόνο ο ανερχόμενος λαϊκός ερμηνευτής Κώστας Ορφανίδης κυκλοφόρησε το τραγούδι του «Τα Παράτησα Όλα», δεν φανταζόταν ότι λίγο καιρό μετά θα γινόταν viral μέσα από την πλατφόρμα του TikTok.

Σε στίχους και μουσική του ίδιου του Κώστα, το «Τα Παράτησα Όλα» έχει μέχρι σήμερα εκατοντάδες αναδημοσιεύσεις με εκατομμύρια προβολές, καθώς επίσης και δεκάδες covers από νέους δημιουργούς και τραγουδιστές. Ένα από αυτά ανήκει στην Θεοδώρα Μουρατίδου, την τραγουδίστρια από την Θεσσαλονίκη την οποία ο Κώστας ξεχώρισε, ζητώντας της να ενώσουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας μια νέα εκδοχή του «Τα Παράτησα Όλα», αυτή τη φορά σε ντουέτο.

Το «Τα Παράτησα Όλα» μιλά για την απόσταση που χωρίζει δύο ερωτευμένα άτομα και την ανάγκη τους να συναντηθούν. Με την ίδια ανυπομονησία και πάθος, ενώθηκαν και οι φωνές των δυο νεαρών καλλιτεχνών μετά από προτροπή εκατοντάδων θαυμαστών στο TikTok.

Το «Τα Παράτησα Όλα» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EmiA Universal Music Company.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ