Κατερίνα Καινούργιου για Άντζελα Δημητρίου: «Από αυτά που καταλαβαίνω, μιλάμε για μια τεράστια οικονομική εκμετάλλευση»

Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες μετά την κυκλοφορία της συνέντευξης της Άντζελας Δημητρίου, στην οποία αναφέρεται στη ρήξη της σχέσης με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της, Φώτη Λώση.

Στη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!, η Άντζελα Δημητρίου αναφέρεται σε οικονομική εκμετάλλευση από το ζευγάρι, κάνοντας παράλληλα λόγο για αχαριστία. Όλα αυτά, σχολιάστηκαν το πρωί της Τετάρτης 31/1 από την εκπομπή Super Κατερίνα, με την Κατερίνα Καινούργιου να αναφέρει, «Πραγματικά, διαβάζοντας τη συνέντευξή της, που αναφέρεται σε όλο αυτό που έχει συμβεί με την κόρη και τον γαμπρό της, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ….».

Αμέσως μετά τη προβολή του αποσπάσματος της συνέντευξης, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε: «Είναι σοκαριστικά αυτά που είπε. Και να συμπληρώσω κάτι σε αυτό που είπε στην αρχή, δεν είναι μόνο μάνα, είναι μάνα και πατέρας. Από αυτά που καταλαβαίνω από τη συνέντευξη, μιλάμε για μια τεράστια οικονομική εκμετάλλευση. Κι από αυτά που βλέπαμε τόσο καιρό, είναι μια γυναίκα που έχει δώσει τα πάντα!».

«Όταν σε μια οικογένεια, ένας άνθρωπος είναι καλύτερα οικονομικά, για κάποιο λόγο οι άλλοι πιστεύουν ότι είναι κτήμα τους και πρέπει να τον ξεζουμίσουν. Δε ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η νοοτροπία. Γενικώς μιλάω… Είναι άρρωστο αυτό…» είπε σε άλλο σημείο η παρουσιάστρια.

 

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ