«Κάνε ότι κοιμάσαι II» – Στα άκρα η σχέση του Ίσσαρη με τον Νικόλα και την Άννα, στα επεισόδια Δευτέρας 29/1 & Τρίτης 30/1…

Μη χάσετε τις καταιγιστικές εξελίξεις της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:45.

Τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου θα δούμε:

Η Άννα προλαβαίνει τον Λημνιό πριν σκοτώσει τον Μάκη. Τι συνέπειες επιφέρει η πράξη της; Πού εστιάζει η έρευνα της Αστυνομίας; Ποιες συνέπειες φοβάται η Δάφνη ότι θα επιφέρει στην παράταξή της η αλήθεια για τον Λημνιό;

Η Χρύσα υποπτεύεται την Άννα για μεθοδευμένο σχέδιο και πιέζει τον Μάκη για λεπτομέρειες. Πώς ήξερε ότι θα τον ακολουθήσει ο Λημνιός; Η Άννα και ο Πέτρος καταθέτουν ότι είχε ζητήσει τη βοήθειά τους ο φοιτητής και γι’ αυτό τον λόγο αποφάσισαν να τον ακολουθήσουν.

Ποια είναι η σχέση του μαθητή, ο οποίος επιστρέφει από την αποβολή για τα ναρκωτικά, με την Αμάντα; Ποιες εξηγήσεις προσπαθεί να της δώσει για να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη της; Ο Ίκαρος τιμωρεί τον Μάκη για τη διαρροή απόρρητων πληροφοριών από το νομικό του γραφείο και δεν τον δέχεται πλέον ως φοιτητή.

Ο Νικόλας καλύπτει τον Μάκη και καταθέτει ότι γνώριζε τους φόβους του για τον Λημνιό. Η σχέση του Ίσσαρη με την Άννα κλονίζεται για μία ακόμα φορά και την θεωρεί ύποπτη για τον τρόπο που αναγκάστηκε να πυροβολήσει τον Λημνιό.

Ποια είναι η μεγάλη αλήθεια;

Στο επεισόδιο της Τρίτης 30 Ιανουαρίου, ο Ίσσαρης καβγαδίζει με την Άννα, θεωρώντας τις πράξεις της επικίνδυνες. Νιώθει ότι δεν εμπιστεύονται πλέον ο ένας τον άλλο. Ο Νικόλας προτρέπει τη Νάσια να τα ξαναβρεί με τον Μάκη, ο οποίος, αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να μην τελειώσει ποτέ τη Νομική, προσπαθεί να ζητήσει συγγνώμη από τον Ίκαρο.

Ο Φλωρής αντιμετωπίζει και την καχυποψία των παλιών του συμμαθητών, όσο κι αν δείχνει ότι θέλει να αφήσει πίσω του το παρελθόν και τις κατηγορίες για τη διακίνηση των ναρκωτικών. Σε ποιους συμμάχους υπολογίζει, όσο ο Λάμπης συνεχίζει να τον αποφεύγει;

Οι επαφές του Ίσσαρη με την πολιτικό αρχίζουν να γίνονται συχνότερες και να ανακαλύπτουν ομοιότητες που δεν είχαν φανταστεί. Παράλληλα, συγκρούεται με τον Νικόλα, κατηγορώντας τον ότι συνεργάστηκε με την Άννα για την εξόντωση του Λημνιού.

Τι θα καταθέσει η Άννα στην Ένορκη Διοικητική Εξέταση; Γιατί συγκρούεται ο Νικόλας με τη Χρύσα; Ποιος όρος στη διαθήκη της μητέρας της ανησυχεί τη Λέτα; Τι φοβάται η Ζωή για τον ετεροθαλή αδελφό της και πώς θα επιβεβαιωθούν οι φόβοι της;

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ