Η “Μεγάλη Εικόνα” εκτάκτως την Κυριακή – Όλες οι πληροφορίες

Η “Μεγάλη Εικόνα” επιστρέφει στη συχνότητα του Mega εκτάκτως την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, στις 23:00, αμέσως μετά τη μετάδοση του δεύτερου επεισοδίου της σειράς “Famagusta”.

Η Νίκη Λυμπεράκη συναντά τη Δέσποινα Μπεμπεδέλη, η οποία συγκλόνισε με την ερμηνεία της ως Χαρίτα Μάντολες στο πρώτο επεισόδιο της νέας παραγωγής του Mega, αλλά και την ίδια τη Χαρίτα Μάντολες, τη γυναίκα – σύμβολο της Κύπρου.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στη “Μεγάλη Εικόνα”

Η Νίκη Λυμπεράκη συναντά τη Χαρίτα Μάντολες και τη Δέσποινα Μπεμπεδέλη. Η δημοσιογράφος ταξιδεύει ως την Κύπρο για να γνωρίσει και να ακούσει από κοντά τη γυναίκα-σύμβολο της Μεγαλονήσου, που εξακολουθεί -όπως η ίδια λέει- να είναι 27 ετών, ακριβώς όσο ήταν την 20 η Ιουλίου του 1974, τότε που βίωσε την απόλυτη φρίκη, αυτόπτης μάρτυρας της εν ψυχρώ δολοφονίας των ανθρώπων της και της καταστροφής της πατρίδας της, της Κερύνειας. Η περιγραφή της ανατριχιαστική…

Ανατριχιαστική ήταν όμως και η ερμηνεία της Δέσποινας Μπεμπεδέλη στη σειρά “Famagusta”.

Η Νίκη Λυμπεράκη συνομιλεί με τη σπουδαία ηθοποιό που επέστρεψε στην τηλεόραση για να ενσαρκώσει υποδειγματικά τη Χαρίτα Μάντολες και καθήλωσε τους τηλεθεατές με τον συναρπαστικό της μονόλογο, αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια στην πρεμιέρα της σειράς.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ