Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Έχω μετανιώσει για ό,τι έχω πει για την προσωπική ζωή μου»

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη επέστρεψε στο Youtube και μαζί με την Βάλια Χατζηθεοδώρου έχουν τη δική τους στήλη στο κανάλι του Raw House. Στο πρώτο βίντεο που ανέβασαν, οι δυο γυναίκες έπρεπε να απαντάνε σε διάφορες ερωτήσεις πίνοντας σαμπάνια! 

Όπως αποκάλυψε και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη αλλά και η Βάλια Χατζηθεοδώρου έχουν απατήσει και οι δυο σε μικρότερες ηλικίες, ωστόσο δεν έχουν κάνει ποτέ στη ζωή τους one night stand.

«Δεν έχω κάνει ποτέ one night stand. Μου έχει τύχει να βγω 2-3 φορές με κάποιον και εν τέλει να μη ξαναγίνει κάτι. Απλά τελικά δεν μου άρεσε, δεν ταιριάξαμε. Αυτό έχει γίνει. Αλλά μια φορά και να μην τον ξαναδώ, δεν έχει γίνει» αποκάλυψε το γνωστό μοντέλο και επιχειρηματίας.

«Έχω μετανιώσει για ό,τι έχω πει για την προσωπική ζωή μου. Έχω μετανιώσει που έδειχνα τόσα πολλά για την προηγούμενη σχέση μου, δεν θα το ξαναέκανα» τόνισε επίσης η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Να σου θυμίσουμε πως πριν μερικά χρόνια, το μοντέλο και επιχειρηματίας διατηρούσε σχέση με τον Κωνσταντίνο Κυριάκου, με τον οποίο ανέβαζε αρκετά συχνά βίντεο στο Youtube με τις καθημερινές στιγμές τους.

«Έχω στείλει πονηρές φωτογραφίες με εσώρουχα σε σύντροφό μου, σιγά. Έχω ψωνίσει από sex shop, ξέρετε τα κλασσικά. Έχω κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο» απάντησε ακόμη η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ