Φως στο Τούνελ: «Μιλάει» ο τόπος του εγκλήματος που εντοπίστηκε νεκρός ο 31χρονος από το Μεσολόγγι

Η κάμερα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» βρέθηκε στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρός ο Μπάμπης Κούτσικος, 18 μέρες μετά την εξαφάνισή του, μόλις πεντακόσια μέτρα από το εκκλησάκι της Ευαγγελίστριας.

Ο άτυχος νέος βρέθηκε πυροβολημένος, με τα ρούχα που φορούσε το μοιραίο βράδυ χωρίς όμως να βρεθεί ούτε το τηλέφωνό του ούτε το όπλο του.

Στο σημείο αυτό μίλησε στην εκπομπή ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας, Χρήστος Τέγας.

«Αυτός που το έκανε δεν ήταν μόνος του»

«Ήταν πεσμένος μπρούμυτα ανάμεσα στις καλαμιές. Ο σκύλος τον βρήκε από την έντονη μυρωδιά που υπήρχε. Εγώ θεωρώ ότι όποιος το έκανε δύσκολα να το έκανε μόνος του σε αυτό το σημείο.

«Μετέφεραν εδώ τη σορό»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας υπογράμμισε μιλώντας στο «Τούνελ»: «Εδώ μεταφέρθηκε γιατί δεν υπήρξε πουθενά ούτε μια κηλίδα αίμα», λέει με σιγουριά.

Αναφέρει ότι τις απαντήσεις στα ερωτήματα των αστυνομικών κρύβουν το κινητό και το όπλο του Μπάμπη τα οποία πρέπει να βρεθούν.

«Θα μπορούσε ο κρεοπώλης να τα έχει πετάξει σε διάφορα σημεία είτε στην λιμνοθάλασσα είτε σε κάποιο άλλο αυλάκι είτε και μέσα στην πόλη του Μεσολογγίου. Θεωρώ όμως ότι σύντομα θα ανοίξει το στόμα του και θα πει στους αστυνομικούς όλα όσα χρειάζονται για να λυθεί το πρόβλημα».

Στα πλαίσια της επιτόπιας έρευνας που πραγματοποίησε η εκπομπή, δημοσιογράφος βρέθηκε και στο παρατηρητήριο πουλιών, 12 λεπτά από την πόλη του Μεσολογγίου, που φέρεται ότι βρέθηκε ο 50χρονος κατηγορούμενος μία μέρα πριν χαθούν τα ίχνη του Μπάμπη.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ