Εύβοια: Συγκλονίζει το μήνυμα του 26χρονου τρία χρόνια μετά το ατύχημά του την ημέρα των Θεοφανείων – «Δώστε μια αγκαλιά»

Συγκλονίζει το μήνυμα του 26χρονου Γιάννη Δαμιανού ο οποίος την ημέρα των Θεοφανείων, στις 6 Ιανουαρίου 2021 είχε τραυματιστεί όταν βούτηξε να πιάσει τον σταυρό στην Αμάρυνθο, στην Εύβοια και από τότε καθηλώθηκε σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο Γιάννης τρία χρόνια μετά το σοβαρό ατύχημά του αναφέρει τα εξής:

«Και περνούν τα χρόνια με όμορφες αλλά και άσχημες στιγμές, αναμνήσεις και συνθήκες. Μεγαλώνοντας αυτό που με διδάσκει η ζωή είναι η πείρα να γνωρίζω ανθρώπους και να μαθαίνω το σκοπό τούς, όπως και να μου υπενθυμίζει πως μόνο ή οικογένεια σε αγαπάει και σε σέβεται όπως και εσύ ! Για αυτό δώστε μια αγκαλιά στα δικά σας άτομα γιατί όσα δεν φέρνει ο χρόνος όλος τα φέρνει μόνο μία στιγμή! Τίποτα δεν είναι δεδομένο.  Καλή χρονιά με υγεία και λιγότερο πόνο στις ψυχές όλων!».

Σημειώνεται ότι ο τραυματισμός του Γιάννη στην Αμάρυνθο το 2021, όταν βουτώντας για τον σταυρό τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα, φτάνοντας μια ανάσα από τον θάνατο, είχε προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.

Ο Γιάννης είχε πάει τότε μαζί με τον πατέρα του και δυο φίλους του να ρίξουν τον Σταυρό μόνοι τους, θέλοντας να εκπληρώσει ένα τάμα που είχε κάνει για τον αδελφό του, ο οποίος ήταν σοβαρά άρρωστος. Ο τραυματισμός του είχε παγώσει το πανελλήνιο ενώ οι γιατροί διέγνωσαν ολική τετραπληγία που τον καθήλωσε σε αμαξίδιο.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ