Δημήτρης Κοργιαλάς: Απαντά για το «καρφί» στην αφίσα του Κωνσταντίνου Αργυρού – «Δεν τον γνώρισα, είδα κάποιον να πουλάει παπούτσια»

Συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο, Βασιλική Μπασιούρη παραχώρησε ο Δημήτρης Κοργιαλάς

Ο γνωστός τραγουδιστής που τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στην Ναύπακτο, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα όσα έχουν ειπωθεί από τον Γιώργιο Νταλάρα, ενώ απάντησε και για το σχόλιο με την αφίσα που έκανε για τον Κωνσταντίνο Αργυρό. (Δες εδώ αναλυτικά)

«Δεν γνώρισα ότι ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην αφίσα, απλά είδα έναν τραγουδιστή που ήταν σαν να πούλαγε το πουκάμισο ή τα παπούτσια», είπε ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Ο τραγουδιστής όμως, παίρνει θέση και για την αντίδραση του Γιώργου Νταλάρα μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και την κριτική του στους τραγουδιστές που κάνουν διαφημίσεις.

«Μπορεί να μου έλεγε μια εταιρεία με προφυλακτικά να τα διαφημίσω. Αυτό δεν ξέρω πόσο ωραίο μπορεί να είναι. Οικονομικά το συζητάς. Πρέπει να καταλάβετε και εσείς οι δημοσιογράφοι πως όταν κάποιος είναι μουσικός θέλει να μιλήσει για τη δουλειά του και όχι για το βρακί του», ανέφερε ο Δημήτρης Κοργιαλά.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ