Δημήτρης Αλεξανδρής: Γι’ αυτό ολοκληρώθηκε ο ρόλος μου στον “Σασμό”

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής ‘Καλύτερα δε Γίνεται”. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στη Ναταλία Γερμανού και στη Ναταλία Αργυράκη για την επαγγελματική και την προσωπική του ζωή.

Η συμμετοχή στον “Σασμό” με τον ρόλο του “Ευθύμη Φαρμάκη” άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό αλλά ολοκληρώθηκε στο φινάλε της δεύτερης σεζόν.

Αυτό, όπως είπε, ήταν συνειδητή απόφαση: “Δεν το αποφάσισα εγώ, ο ρόλος ήταν να ολοκληρωθεί σε έναν χρόνο. Ξεκίνησαν οι κουβέντες για το εάν θα συνεχιστεί ή όχι. Επειδή ο ρόλος αυτός ήταν πάρα πολύ παράξενος, είχε έναν κόσμο πολύ διαφορετικό, (συζητήσαμε) αν έπρεπε να συνεχίσει. Έπρεπε να αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα, να γίνουν οι συνθήκες διαφορετικές. Αποφασίσαμε ότι θα ήταν καλύτερο να ολοκληρωθεί ο ρόλος και να προχωρήσουμε αλλού”.

Πριν γίνει ηθοποιός, ο ίδιος ήθελε να γίνει πιλότος: “Ήθελα να γίνω πιλότος, έδωσα δύο φορές αλλά απέτυχα, δεν ήμουν αρκετά προετοιμασμένος. Δεν ήταν καθόλου στο μυαλό μου να γίνω ηθοποιός. Συμμετείχα στη θεατρική ομάδα του σχολείου και σκεφτόμουν ότι είναι κάτι σε κρατάει σε εγρήγορση και δεν θα είναι κάτι που σε φέρνει σε ένα τέλμα. Δεν ήξερα τίποτα, δεν είχα ιδέα, ούτε πού θα δώσω εξετάσεις. Έμαθα ότι δίνουν εξετάσεις 3-4 μέρες πριν”.

Σε άλλο σημείο, ο Δημήτρης Αλεξανδρής μίλησε για τον ρόλο του στο “Προξενιό της Ιουλίας” και για τις εξελίξεις γύρω από αυτόν: “Ο Στασινόπουλος από την αρχή του σίριαλ βρίσκεται ανάμεσα. Ενώ χαίρεται που έχει πάρει αυτή τη θέση, αλλά βρίσκεται σε δύσκολη θέση, γιατί οικογένειες πολύ φιλικές σε αυτόν, έχουν κόντρα κι εχουν κάνει πολύ μεγάλο έγκλημα και πρέπει να το διαχειριστεί. Αυτό μου άρεσε σε αυτόν τον ρόλο. Ήταν κρυφά ερωτευμένος με τη Στάσα. Δεν ξέρω αν θα της το πω ποτέ, αλλά πιστεύω ότι τα πράγματα πηγαίνουν προς τα εκεί. Θεωρώ ότι θα μπερδέψει τα πράγματα όλο αυτό και θα είναι ενδιαφέρον”.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ