Χαλκίδα: Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας που είδε από κοντά τη δολοφονία του 43χρονου – «Τον κλώτσησε και τον μαχαίρωνε με μανία»»

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή από τον μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα που παρακολούθησε από κοντά τη δολοφονία του 43χρονου Σάκη από την 39χρονη στη Χαλκίδα.

Η κατάθεση του αυτόπτη μάρτυρα, που περνούσε τυχαία από το σημείο της δολοφονίας του 42χρονου στη Χαλκίδα, αναδεικνύεται από το evia online, περιγράφοντας αναλυτικά τα γεγονότα μέχρι και τη στιγμή της σύλληψης της 39χρονης μετά από τηλεφώνημα που προηγήθηκε.

Η κατάθεση του μάρτυρα αποτυπώνεται ως εξής: «Καθώς κινούμουν με το αυτοκίνητό μου στην οδό Μαργαρίτη, με σκοπό να βγω στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, παρατήρησα στο δρόμο, ακριβώς πίσω από το 4ο Γυμνάσιο Χαλκίδας, μια γυναίκα και έναν άντρα να βρίσκονται πεσμένοι στο οδόστρωμα, παλεύοντας.

Ειδικότερα, η γυναίκα βρισκόταν κάτω, ενώ ο άντρας από πάνω. Κατανοώντας καλύτερα, παρατήρησα ότι η γυναίκα κρατούσε ένα μαχαίρι και επιτέλεσε επανειλημμένα μαχαιρώματα στον άντρα, στον λαιμό, το κεφάλι και το σώμα του.

Άμεσα επικοινώνησα με το ΕΚΑΒ, ωστόσο, λόγω αναμονής στη γραμμή, κάλεσα επίσης την αστυνομία, ενημερώνοντας τη για τα όσα συνέβαιναν. Παρότι φώναξα από μακριά στη γυναίκα να σταματήσει, αυτή φαινόταν να μην ανταποκρίνεται».

Η περιγραφή του εγκλήματος είναι συνταρακτική, καθώς, όπως δήλωσε, «η γυναίκα συνέχιζε να επιτελεί μαχαιρώματα μέχρις ότου ο άντρας σταμάτησε να κινείται. Τότε, αυτή τον κλώτσησε, ανέβηκε στο σώμα του και τον μαχαίρωνε με μανία, κρατώντας το μαχαίρι ανάποδα. Όταν σταμάτησε, εξακολούθησε καρφώνοντας το μαχαίρι στην αριστερή ωμοπλάτη του άντρα, καθώς πήγε να καθίσει στο πεζοδρόμιο.

Δεν πλησίασα το σημείο, φοβούμενος για την προσωπική μου ασφάλεια. Μένοντας όμως εκεί, περίμενα την άφιξη της αστυνομίας, μέχρι που, μετά από λίγα λεπτά, έφτασε η ομάδα ΔΙΑΣ».

Και καταλήγει: «Τότε είπα στους αστυνομικούς που ήρθαν ότι η γυναίκα αυτή ήταν που μαχαίρωσε τον άντρα που βρισκόταν στο οδόστρωμα. Πλησιάζοντας στο σημείο που βρισκόταν η γυναίκα και ο άντρας άκουσα τον κινητήρα από ένα λευκό βαν να είναι αναμμένος και υπέθεσα ότι ανήκει σε κάποιον από τους δύο.

Όσον αφορά την ταυτότητά τους, τα άτομα δεν τα είχα ξαναδεί και ούτε τα γνωρίζω. Από όσο θυμάμαι η γυναίκα ήταν πολύ αδύνατη και κοντή ο άντρας φορούσε ρούχα εργασίας».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ