Άντζελα Γκερέκου: Επέστρεψε στο θέατρο μετά από 26 χρόνια – Στο πλευρό της η κόρη και η μητέρα της – Φωτογραφίες TLIFE

Η Άντζελα Γκερέκου επέστρεψε στο θεατρικό σανίδι μετά από 26 ολόκληρα χρόνια.  Η γνωστή ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Τα τελευταία φεγγάρια» στο θέατρο Coronet. Ο Στέφανος Κυριακίδης συμπράττει θεατρικά με την Άντζελα Γκερέκου.

Μετά την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Η Γη της Ελιάς», οι δύο ηθοποιοί συναντιούνται ξανά επί σκηνής και μαζί με τον Δημήτρη Λιακόπουλο πρωταγωνιστούν στο πολυβραβευμένο έργο του Φούριο Μπορντόν, με την Ρέινα Εσκενάζυ στη  σκηνοθεσία.

Χθες, Σάββατο 27 Ιανουαρίου η μητέρα της Άντζελας Γκερέκου και η κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου βρέθηκαν στο θέατρο Coronet όπου και την απόλαυσαν στη θεατρική σκηνή. Εκεί βρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ο οποίος απαθανάτισε την οικογένεια κα τους συντελεστές της παράστασης αμέσως μετά το τέλος του θεατρικού έργου.

«Τα τελευταία φεγγάρια» – Λίγα λόγια για την παράσταση

Ένας ηλικιωμένος καθηγητής μέσα σ’ ένα δωμάτιο φτιάχνει την βαλίτσα του για τελευταία φορά. Στους τοίχους κολλημένα αυτοκόλλητα με ήρωες του Ντίσνεϊ. Στο πάτωμα ένα φωτογραφικό άλμπουμ και διάσπαρτα κόμικς.

Στο πικ-απ ακούγονται οι μουσικές νότες του Μπαχ. Ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το σπίτι του γιου του που τον φιλοξενούσε, την τελευταία του οικογένεια, για να περάσει την υπόλοιπη ζωή του σ’ έναν οίκο ευγηρίας.

Είναι η ώρα του αποχωρισμού και του τελικού απολογισμού. Συνοδοιπόροι σε αυτό το τελευταίο ταξίδι, το φωτογραφικό άλμπουμ της ζωής του, τα κόμικς που αγαπούσε να διαβάζει από μικρός και οι μνήμες.

Φορτωμένος με το βάρος όσων ειπώθηκαν και κυρίως όσων δεν ειπώθηκαν, άλλοτε πικρός και είρωνας, άλλοτε στοργικός και τρυφερός, μοιράζεται τα αληθινά του συναισθήματα μόνο με την λατρεμένη γυναίκα του που χάθηκε νωρίς.

Ο θεατής στα “Τελευταία φεγγάρια” θα έρθει σε επαφή με θέματα που τον αφορούν. Η σχέση του ανθρώπου με το γήρας αλλά και η φωλιασμένη νεότητα στην ψυχή και την καρδιά, είναι ορισμένα από τα διαχρονικά ζητήματα με τα οποία έρχεται αντιμέτωπος ο θεατής παρακολουθώντας τον ήρωα-πρωταγωνιστή να παίρνει όλο και περισσότερη απόσταση από τους αγαπημένους του, αλλά και από τον ίδιο του τον εαυτό.

Η παράσταση ισορροπεί ανάμεσα στην κωμωδία και το δράμα, στη συγκίνηση και το γέλιο. Σαν τις στιγμές της ίδιας της ζωής. Σημασία έχει ποιους έχεις δίπλα σου και ποιους κρατάς από το χέρι, σαν αιώνιους συνοδοιπόρους σου!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος/ TLIFE

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ