Άντζελα Δημητρίου: Απαντάει πρώτη φορά για τη διαμάχη με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη – «Είμαι μια καλή μάνα»

Η Άντζελα Δημητρίου, με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεών της στη νυχτερινή Αθήνα, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμη Δεν είδες Τίποτα» και την Ελένη Μουστάκη.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, για την απώλεια του Βασίλη Καρρά και του Χάρη Κωστόπουλου, ενώ για πρώτη φορά απάντησε για τη φημολογούμενη διαμάχη της με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη.

«Το να κάνεις διαφήμιση δεν είναι κακό. Κι εγώ έχω κάνει στο παρελθόν. Σημασία είναι να την κάνεις με αξιοπρέπεια. Δεν θέλω να προσβάλω τον Γιώργο Νταλάρα, τον οποίο εκτιμώ και αγαπώ πολύ, αλλά εσείς έχετε αυτόν τον ρόλο, αυτή είναι η δουλειά σας. Δεν ήταν ωραίο, μπορούσε κάλλιστα να μη πει καμιά κουβέντα και να φύγει» σχολίασε η Άντζελα Δημητρίου.

«Είναι ένα πολύ λεπτό θέμα. Δεν θα ήθελα να πω τίποτα. Το μόνο που θα πω είναι ότι είμαι μια καλή μάνα» αρκέστηκε να απαντήσει η τραγουδίστρια για την κόρη της.

 

«Τον Βασίλη Καρρά θα τον αγαπάω και θα τον τραγουδάω για όλη μου τη ζωή. Για μένα ήταν ένας άνθρωπος γελαστός. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ για τον Χάρη Κωστόπουλο. Όταν έμαθα ότι πέθανε είπα «όχι δεν είναι δυνατόν». 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ