Αλέξανδρος Κοψιάλης: «Ο ήρωας της υπόθεσης παραμένει το 13χρονο κορίτσι» – Έτσι στήθηκε η ενέδρα στον 43χρονο παιδόφιλο

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης φιλοξενήθηκε ζωντανά στο Happy Day, με αφορμή το βίντεο στο οποίο περιγράφει πώς κατάφερε με τη βοήθεια της αστυνομίας και τον πατέρα μιας ανήλικης 13χρονης, να παγιδεύσουν έναν 43χρονο άνδρα που επεδίωκε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της.

Ο γνωστός youtuber επεσήμανε πως ανέβασε το εν λόγω βίντεο στο διαδίκτυο προκειμένου στο μέλλον να αποφευχθούν τυχόν αντίστοιχα περιστατικά. «Έτσι θα αποθρασυνθεί ένας παιδόφιλος, θα το σκεφτεί δεύτερη και τρίτη φορά κι αυτό που θέλω να πω στους γονείς είναι να κοιτούν να βρίσκονται κοντά στα παιδιά τους. Υπάρχουν παιδιά που ντρέπονται να μιλήσουν στους γονείς τους για κάτι τέτοιο. Αν δεν το πουν σε εκείνους, καλό θα ήταν να το πουν στον αδελφό τους, στον καθηγητή τους, γενικότερα να μιλήσουν σε άτομο μεγαλύτερης ηλικίας ώστε να τους κατευθύνει».

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης αναφέρθηκε πως στη συγκεκριμένη περίπτωση ο 43χρονος γνώριζε την ηλικία της ανήλικης. «Πρόκειται για την κόρη πολύ φίλου μου, την οποία ξέρω από μωρό ημερών. Όταν σκούριναν τα πράγματα, μιλήσαμε με την αστυνομία. Έτσι στήσαμε όλο αυτό που στήθηκε και ήταν για την αφύπνιση του κόσμου».

«Η προσέγγιση έγινε από γυναικείο προφίλ κατευθείαν, του ήταν πιθανότατα πιο εύκολο. Το ευτύχημα είναι ότι η μικρή το εμπιστεύτηκε απευθείας στον πατέρα της οπότε μπορούσαμε να έχουμε τον έλεγχο της κατάστασης» πρόσθεσε επίσης ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, ο οποίος εξήγησε πώς έκλεισαν ραντεβού στον 43χρονο παιδόφιλο κι εκείνος ήρθε από την επαρχία για να συναντήσει το θύμα του.

«Ξεκάθαρα ο ήρωας της υπόθεσης παραμένει το 13χρονο κορίτσι. Και θεωρώ ότι και από τον συγκεκριμένο, έχουν σωθεί αρκετά παιδάκια από αντίστοιχες άσχημες καταστάσεις» σημείωσε, επίσης, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ