Βίντεο: Δεν τους αγγίζει το «πνεύμα» των εορτών – Έκλεψαν τα στολίδια από το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Βικτωρίας

Φαίνεται ότι κάποιους δεν τους αγγίζει το πνεύμα των Χριστουγέννων. Όσοι περνούν από την πλατεία Βικτωρίας στο κέντρο της Αθήνας, έρχονται αντιμέτωποι με ένα θλιβερό θέαμα.

Άγνωστοι «άδειασαν» το χριστουγεννιάτικο δέντρο που κοσμούσε την πλατεία και έδινε εορταστικό τόνο στην περιοχή. Όπως φαίνεται στο βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, μόνο ελάχιστα στολίδια στην κορυφή του δέντρου έχουν μείνει να θυμίζουν κάτι από τον στολισμό που έγινε πριν από μερικές εβδομάδες.

Όπως λένε κάτοικοι του κέντρου δεν είναι η πρώτη φορά που «εξαφανίζονται» στολίδια από δέντρα καθώς έχει συμβεί και σε άλλες πλατείες. Όπως λένε αυτοί που τα κλέβουν το κάνουν για να τα χρησιμοποιήσουν σε δικά τους δέντρα ή γιατί θέλουν να δείξουν ότι μπορούν και το κάνουν.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του TikTok:

@holygiannis #greece #mpesfypgamw #fyp #greektiktok #mpesfy #feliznavidad ♬ sonido original – Dai Dai Jiafei queen 👑👄👑διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ